Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják sokan, hogy a mai nők igényei milyen magasak, mikor a nők igényeit valójában a férfiak határozzák meg?
Mivel, hogy a mai világban nagyon ilyen versenyhelyzet alakult ki egy fiatal és csinos nőért, de már az átlagos külsejű nőkért is, így az igényeket a többi férfi udvarló határozza meg. Ha ő többet tud nyújtani külsőre, belsőre, egzisztenciálisan akkor övé lesz a nő és téged meg sajnáltak. Ezt hívják természetes kiválasztódásnak.
Másik gyakori probléma amiről olvasok, hogy az bosszantja a férfiakat, hogy a nőknek magas az igényük viszont cserébe meg nem tudnak semmi nyújtani azon kívül, hogy lyuk van rajtuk. Na most ezt a férfiak "nevelték ki" a társadalomból. Mivel a legtöbb férfinak ez is elég volt, hogy a nő szexel vele és cserébe meg ad neki mindent, dolgozni se kell meg semmi. ezért min csodálkoztok, hogy a mostani generáció így nevelkedett, hogy valóban a nőktől nem sokat (szinte semmit) nem várnak el, azon kívül, hogy szexeljenek a pasival. De ezt a társadalmat a férfiak alakították így, tehát nem értem miért a nőket szidják ezért.

" De akkor engem se érjen már hátrány társkeresésben, mert férfi vagyok...."
milyen hátrány ér téged, ami csak azért van, mert férfi vagy?
"Visszatérve ez a feminizmus kiharcolta még azt is hogy kb mi az, hogy nő dolgozon otthon, meg stb."
lol. ez a legnagyobb problémád, hogy a nő nem a csicskád otthon? egyébként ez még nem is igaz. rengetegen kiszolgálják a férfit manapság is, de max annyi van, hogy együtt csinálják a dolgokat, nem csicskul be senki se a másik kedvéért...
"Régen a férfiak nyomták el keményen a nőket történelem során, most a nők nyomják a férfiakat, "
azért ilyeneket ne írjunk már... melyik világban élsz...
" Persze, mert ha alacsonynak született az illető, arról ő aztán annyira tehet és mekkora egy szemét/lusta/picsogós ember, hogy nem tesz semmit a siker érdekében"
senki sem mondta, hogy ő tehet arról, hogy alacsony. inkább arról tehet ha hisztis, követelőző, lusta, buta, gyáva stb. ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik lehet bármilyen magas, a kutyának se fog kelleni.
"hosszútávú kapcsolatra a nők (akiknek amúgy hatalmas a merítési lehetőségük) inkább választanak a többi hasonló képesítésű, de magasabb pasi közül, mert simán megtehetik."
és ez miért baj? ez teljesen logikus és érthető, ha két ugyanolyan okos, kedves férfi közül azt választja, aki szebb. ne mondd már nekem, hogy te fordított esetben nem így tennél... ez mitől a nő hibája? válassza a rondát, csak azért mert ronda? ez kb az a mentalitás, hogy kapjon oscart a néger, csak mert néger, és ne nyomják el őket. vagy válasszanak be nőket a parlamentbe, csak mert nő, és mi az hogy elnyomják. vagy vegyék fel azt a programozót, aki amúgy nagyon lassan dolgozik, és nem is tudja megoldani a feladatát, de neki most munka kell, meg amúgy is szeretne ott dolgozni, nincs hova mennie.
"Érdekes, nekem van több 160 cm körüli férfi ismerősöm, de még soha nem hallottam őket panaszkodni a nők igényeiről..."
azért ez sem teljesen igaz. egyetemen rengeteg alacsony fiú is van, és van barátnőjük, én is látom. de nyilván vannak sokan, akiknek emiatt nincs, mert emellé mondjuk nem olyan határozottak, magabiztosak, viccesek stb. nyilván az alapvető tulajdonságaidon nem feltétlen tudsz változtatni. pl ha nem jutnak eszedbe jó viccek, nem tudsz viccesen lereagálni dolgokat, azt nem nagyon tudod megtanulni. de most komolyan, ez kit érdekel? nők között talán nincsenek ilyenek? akik hátrányosabb helyzetben vannak? dehogynem.

Nana, tisztázzuk, hogy melyik típusú férfi az, aki a tempót diktálja: a nagyszájú, extrovertált, magabiztos, jóképű, magas, humorrakétákat durrogtató, ügyesen, frappánsan mindent kidumáló férfi. Na most senkibe nem programozták be születésekor ezeket a nőknek kimondottan imponáló férfitulajdonságokat, és nem feltétlen lehet megtanulni rohadt jó poénokat lövöldözni, nevettetni, jó dumákat elejteni, márpedig alapelvárásnak számítanak a nőknél a fentebb felsorolt tényezők.
Tudom, a rendszeresített fikát megint meg fogom kapni, de a nők értéktelen selejtnek gondolják a férfiak "alsó" 90%-át, mert kizárólag nekik a nagyszájú, extrovertált, magabiztos, jóképű, magas, humorrakétákat durrogtató, ügyesen, frappánsan mindent kidumáló férfi véleménye számít.

"kizárólag nekik a nagyszájú, extrovertált, magabiztos, jóképű, magas, humorrakétákat durrogtató, ügyesen, frappánsan mindent kidumáló férfi véleménye számít"
Most magadnak próbálsz hazudozni, vagy az oldal népének? :)

Én úgy látom inkább, hogy egyes nők igényei az eget verdesik (sokszor alaptalanul), mások igényei pedig a béka segge alatt kezdődnek, szinte bármit képesek eltűrni vagy megadni a férfinak.
Ezek a kapcsolatokat "üzleti" alapú kapcsolatoknak hívnám. Nekem jár mert jól nézek ki - megadok mindent csak velem legyél.
Nos, és ezen két véglet közötti a nagy átlagba tartoznak azok a nők, akik képesek kialakítani ún. normális kapcsolatot a hasonló értékrendű párjukkal. Viszont itt már érzelmi és értelmi alapokra helyezett kapcsolatot látunk, nincs kihasználás, versengés alá-felé rendeltség, anyagi érdek, hanem a tiszta szereteten alapul. Az Én helyett a Mi-ben gondolkodnak.

Ezt az elnyomottságot én sem értem tisztán. Attól még, hogy a nők több évezredes elnyomásának felszámolása felé tartunk, nem egyenes következménye, hogy ezután a férfiak lesznek az elnyomva. :D
Aki berezel attól a gondolattól, hogy a nő a saját lábán is képes megállni, és nem lesz elvileg kiszolgáltatva a férfinak többé, az viselkedjen normálisan és néha segítsen be az otthoni dolgokba, szerető figyelmes társként viselkedjen ennyi. Semmi extráról nincs szó, akinek ez derogál az mással sem fog kijönni.
Nincsenek elnyomva. Majd ha az országházban több lesz a női vezető, mint a férfi akkor visszatérünk a témára.

Te nem vagy átlagember, kezdjük itt. :D Elég egyedi figura vagy, legalábbis itt az oldalon az jön le.
Amúgy bevallom, nekem sem kellett volna párnak olyan aki számomra csak egy átlagember, vannak igényeim (külsőre és belsőre is), nem is kevés, de nem azok, amiket te írsz, hogy az olyan pasik az etalonok MINDENKINÉL.

Te hazudsz. :)
Nem igazolódik be semmi, lassan 4 éve vagyok egy belsőre teljesen más férfival, mint akikről te beszélsz.

"és ez miért baj? ez teljesen logikus és érthető, ha két ugyanolyan okos, kedves férfi közül azt választja, aki szebb. ne mondd már nekem, hogy te fordított esetben nem így tennél"
---
Ez csak azért baj, mert ahogy már írtam korábban a jóval átlag alatti csajok is simán tudnak válogatni az átlagosak között, ebből adódóan az alacsony pasik totál kiszorulnak a periférián kívülre (kvázi mintha fogyatékosok lennének) így totál nem lesz esélyük egy csajnál sem. Azért ne nézz hülyének, alacsony pasiként eszembe jutna átlagos/csinos lányoknál kezdeményezni, csak az a baj, hogy MÉG a rondáknál sincs semmi esélyem. És igen, látod én fordított esetben "így teszek" ahogy fogalmaztál.
"ez kb az a mentalitás, hogy kapjon oscart a néger, csak mert néger, és ne nyomják el őket. vagy válasszanak be nőket a parlamentbe, csak mert nő"
---
Természetesen, ez lenne a követendő irány a társkeresésre vetítve is, a polkorrektség, az egymás elfogadása és a társadalmi konszolidáció. Gondolom nem tűnt fel, hogy ennek köszönhetően összességében békésebb lett a mai világ társadalma ellentétben a fasizmus/kommunizmus rémkorszakával, amikor emberek millióit irtották, egyszerűen, mert más génekkel rendelkeztek. A társkeresés terén viszont azóta sincs semmiféle szabályozó mechanizmus, hát nem is meglepő, hogy az emberek párkapcsolatai - mint régen, most is - tele vannak mindenféle gátlástalan intrikával, féltékenységgel, bosszúval, rosszabb esetben féltékenységből elkövetett emberöléssel. Elég csak végignézni az itteni GYK-s kérdéseken, ami amúgy csak egy kis szelete a való életnek. Hidd el, aki nem kapott "jó helyre szóló jegyet" a genetikai sorszámosztásnál annak a társkeresési procedúrája egy megtestesült pokol, pont a nők felszínességének és az intoleranciájuknak köszönhetően .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!