Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túl szép lányokat nehéz meghódítani egy átlagos
férfinak?
2016. nov. 18. 12:46
Nem nehéz.LEHETETLEN.Ha csak nincs valami átlagon felülid,pl.pénzed.De egy "túl szép" lány nem egy majd 30 éves,csúny gazdag pasit fog felszedni,hanem egy túl jóképű 20-25 éves gazdag fiút.Szal pénzel is csak átlagos lányt tudsz meghódítani,anélkül csak csúnyát vagy semmilyet.
17/L
2016. nov. 18. 12:53
Mindenkepp megkell probalni!!Nem vagyok a vilag legggyonyorübb nöje,de az elet megadatta a lehetöseget h sok ember szerint szep vagyok.parommal 6 eve vagyok együtt.jövöre hazasodunk.mikor összejöttünk sok embertol hallottam h h lealltam a parommal.marmint h kaphatnek sokkal jobbat,de nekem ö kellett.atlagos pasi aki nagyon vekonyis,de hiszed ha nem imadom a vekony pasikat:) persze megnezem az izmos ferfiakat de nem vonz annyira h ilyen pasira hajtsak.parom jött mar ezzel nekem h eljar kondiba de mondtam neki miattam nem kell,en ugy szeretem ahogy van:) föleg a boci szemeit es a cuki szajat,meg mindig ugyerzem a szerelem meg nem mult el nalunk,vannak problemaink de mindent megoldunk.azert valaki szep nem biztos h bunko vagy epp csak a jo pasik kellennek neki,mondok valamit engem akarhanyszor osszehozott a sors egy irto helyes ferfival,csak bantam h lealltam vele.talan pont ezert mondom ezt h nem szamit a külsö,h szepnek csak helyessel van jövöje.probalkozni mindig kell :) nem vesztesz vele semmit :) csak hajra :)
2016. nov. 18. 13:00
Nincs túl szép lány, csak túl rossz autó.
2016. nov. 18. 13:11
2016. nov. 18. 13:28
Bármennyire is furcsa, a szép lányok sem egyformán működnek.
Van amelyiknek számít a külső, és van amelyik esélyt ad az átlagosabb kinézetű paliknak is. Viszont ahogy előbb is írták, akkor olyan prioritásokat kell birtokolnod mellette ami vonzóvá tesz, mint férfi. Ami miatt fel tud nézni rád.
Ha átlagos vagy minden értelemben, mégis miért választana egy jó nő?
Maximum akkor ha az átlag külső mellett erős gazdasági, szellemi, kapcsolati tőkével rendelkezel, szellemes vagy és szórakoztató, fejlett a szociális érzéked van és jó probléma megoldó készséged stb. Egyszóval kell mellette valami, ami miatt pont téged választ a tömegből.
2016. nov. 18. 13:48
Az, hogy hogy néz ki (szinte)mindegy, csak ne legyen a csaj egy tirpák bunkó. Nekem azt mondják a szép nők között is van kedves, aranyos, jólelkű, intelligens, szeretetreméltó, csak valahogy hihetetlennek tűnik (személyes tapasztalataim alapján).
2016. nov. 18. 16:36
a nőket nem kell és nem is lehet meghódítani.
2016. nov. 18. 19:38
Kapcsolódó kérdések: