Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a pont mikor tovább lehet lépni egy nőnél?
Itt mondogatják sokan, meg közhiedelembe az van, hogy be kell próbálkozni, ha nem reagál ott kell hagyni és menni tovább. Igen ám, de van olyan mikor a Nő nem fejezi ki konkrétan hogy leszr, ergo olyan mintha húzná is a dolgokat, sejtelmes válaszokat ad, amiből arra lehet következtetni hogy benne van az esélye hogy még legyen valami. Pl olyan hogy elkezdünk beszélni, rátérek hogy találkozhatnánk. arra nemleges válasz jön, viszont a beszélgetés végén azt irja hogy még ezt folytatjuk.
Mi az a pont mikor ott kell hagyni és tovább lépni? Mert ennyiből már simán lehetne következtetni hogy nem akar találkozni, nem is nagyon erőlteti meg magát, ezért már ott lehetne hagyni. Most ez hogy várni valamire.. nemtudom. vagy én sietem el a dolgokat..
Az a helyzet, hogy csak játszik veled, és azért játszik veled, mert látja rajtad, hogy megteheti veled, és mindaddig játszani fog veled, amíg futsz utána.
Rá kell bírni, hogy színt valljon.
Tehát a megoldás: le kell sz*rni, jóval lazábbra venni vele a kommunikációt. Nem bunkón, hogy rá se köszönsz, de fel kell venni vele szemben egy olyan viselkedést, hogy azt éreztesd vele, hogy te nem vársz, simán továbblépsz, ha úgy hozza a helyzet, nem kaparsz érte, ne azt lássa, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy beszélgethess vele, sőt, van neked jobb dolgod is, stb.
Aztán két dolog lehetséges:
- vagy ő is lesz*r majd téged, viszont ha ez van, akkor soha nem is gondolta komolyan, tehát felejtős
- vagy ő próbál meg lépni, keresni veled a szorosabb kontaktust, és akkor már megfordult a helyzet, te játszhatsz vele, ebben az esetben valószínűleg komolyabban érdekled
Ja. Tobb oras randi volt mindketto, es azert altalaban mar az elson el szoktatok donteni, hogy mehet-e a dolog vagy nem...
Abbol meg, hogy ki mit fizet, sosem csinaltam ugyet, csak eddig akarkivel randiztam, mindenki felajanlotta, hogy ezt vagy azt akkor o fizeti. En nem szoktam hagyni, de a szandek a fontos! Benne ez sem volt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!