Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos és reális, hogy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos és reális, hogy 24 évesen így érzek?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom, randim is összesen kettő egész életemben. Soha nincs is senki a láthatáron, a férfiak nem keresik a társaságomat, így nem is látok esélyt arra, hogy a helyzet valaha is javuljon. Főleg, hogy ilyen idős korban mások már lassan házasodnak, családot alapítanak, én pedig még nem tartok sehol kapcsolatokat tekintve. Igazából már kezdek is lemondani gyerekről és mindenről, mert ha eddig nem sikerült találnom senkit, nagyon kevés arra az esély, hogy pont az első "találat" lesz az, akivel majd családot alapítok, főleg, hogy semmit nem tudok a kapcsolatokról, abszolút semmi tapasztalatom nincs, így biztosan el fogom rontani. Utána pedig már csak kevesebb esélyem lesz párt találni... Ráadásul időnként irigy is vagyok azokra, akik nincsenek egyedül, miközben nekem fogalmam sincs arról, milyen az, mikor van valaki az ember mellett, aki szereti.

Normális, hogy így érzek? Igazam lehet?

(Nem szeretnék az oldalon ismerkedni, így privát üzenetekre sem fogok válaszolni (még akkor sem, ha szidalmaznak érte), előre szólok.)

2016. nov. 16. 17:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Arra reagáltam, hogy "senki nem fog helyetted ismerkedni". Ez a mondat arra utal, hogy szerinted egyáltalán nem ismerkedem, miközben csak annyi kikötésem van, hogy ezen az oldalon nem szeretnék. Sehol nem írtam olyat, hogy szerinted itt kéne ismerkednem.
2016. nov. 16. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg...

Van egy ismerősöm, minimum pár hetente új pasija volt.

Most 39 évesen férjhez ment és gyereket akar.

Van köztetek 15 év, szerinted miről maradtál le?

2016. nov. 16. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdező ITT nem ismerkedik, de OTT igen. Hol van az OTT? Miért nem ITT? Mi a különbség az OTT meg az ITT között? Lehet ,hogy 4 lába van de nem szék?
2016. nov. 17. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem értem, miért nem akarsz itt ismerkedni, másképp fogalmazva miben látod több esélyed egy társkeresőben, mint itt?
2016. nov. 17. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!