Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúnak milyen lánynál lehet reális esélye, hogy fizikai vonzalmat keltsen? 21F

Figyelt kérdés

Jó, százszor hallottam már, hogy ilyen-olyan belső tulajdonság, önbizalom, magabiztosság, humor stb. a fontos és akkor bármilyen csajt megkaphatsz...de maradjunk a realitás talaján. Alapvetően a külső adottságok döntenek, a szép csajok jóképű férfiakkal járnak, a sportos alkatúak a sportos alkatúakat részesítik előnyben és így tovább. Vannak kivételek, de most nézzük az általánosságot.

Szóval 188 cm magas vagyok, hozzá 82-83 kg, minden héten szoktam edzeni, nem vagyok túlsúlyos (felesleg nem igazán van rajtam), vékonynak sem mondanám magam, valamennyire izmos vagyok. A hajam rövid, pár centis, világosbarna, a szemem barna. Az arcomat átlagosnak mondanám, kisfiús beütéssel (olyan 17-18nak szoktak nézni). Az öltözködésem egyszerű, farmernadrágot szoktam hordani egyszínű pólókkal, ha nincs meleg akkor farmer/bőrkabát. Ápoltnak és igényesnek mondanám magam.

2016. máj. 28. 21:20
 1/8 A kérdező kommentje:

A lényegi kérdés: az átlagos külsejű lányok elérhetőek-e nekem vagy csak átlag alattiak?

A fő problémát szerintem az arcom jelenti.

2016. máj. 28. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát arra is kíváncsi lennék melyik külső tulajdonság milyen súllyal esik latba a nőknél.
2016. máj. 28. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Kisugárzástól is függ, de ennyi alapján természetesen simán van esélyed átlagos nőknél, vagy lehet kicsit afölöttieknél is.

Ha nem vagy félénk, mersz kezdeményezni, szemezni lányokkal, esetleg akivel látod, hogy érdeklődik irántad, ahhoz oda is mész és megfelelően meg tudod szólítani, akkor nem lesz itt semmi probléma szerintem. :)

2016. máj. 28. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 40-es pasik jönnek be, tehát a kisfiús arc az bőven kizárt. Nyilván ha többe t tudnék rólad, akkor változna a véleményem.
2016. máj. 28. 21:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezt miért gondolod?

Amúgy nem szoktam látni, hogy valaki "megnézne", vagy csak nem figyelem, így nagyon próbálkozni sem szoktam. Ha nincs valami jele az érdeklődésnem, nem akarom rontani a levegőt.

2016. máj. 28. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Én csak 21 éves vagyok, még szerencse, hogy nem nézek ki 40-esnek :D

Tőlem fiatalabb lányokkal ismerkednék. Vagy te 18 évesen akarsz 40-es férfit?

2016. máj. 28. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a realitás talaján akarsz maradni, és az arcod jelenti a legnagyobb problémát, akkor kép nélkül hogy mondjuk meg?:D

18L

2016. máj. 29. 00:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet az arcod tökéletes, ha viszont egy beképzelt, unalmas és buta majom vagy. És lehet az arcod csúnya, ha humoros, érdekes, tájékozott, vidám, nyitott személyiség vagy.

Nem külső alapján keresünk társat, mert nem mutogatni akarjuk másoknak, hanem vele lenni. Ahhoz pedig kevés a darázsderék vagy a sixpack has.

2016. máj. 29. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!