Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik más lányokkal is, ha elvileg különlegesnek tart engem?
Megértem őt, minek erőlködjek egy lánynál, ha nem tud rendesen írni, ez zavarna engem is, gondolom belefáradt és keresett olyat akivel többet tud beszélni.
24/F
Tavaly tavasz óta nem hoztatok össze egy találkozót és ha jól veszem ki a szövegedből, te őt magadtól nem kerested, hanem mindig csak ő téged.
Ezek után komolyan csodálkozol, hogy elvesztette az érdeklődését? Az nem semmi.
Az egyedül élés pedig semmire sem mentség, én is éltem évekig egyedül munka és iskola mellett, mégis tudtam időt szakítani arra, ami komolyan érdekelt.
Volt egy lány akinek 1 évig udvaroltam. Nagyon különlegesnek tartottam, minden szinten vonzott engem, úgy éreztem életemben először, hogy egy olyan valakit találtam akivel a közös életünk egy fantasztikusan izgalmas dolog lenne és vele szívesen vállalnék családot is.
A lány viszont nagyon zárkózott volt, ő is egyedül élt, nem is keresett sok pénzt, albit fizetett egyedül, és még egyetemre is jártunk munka mellett szóval sok gondja volt neki is. Rengeteg figyelmet, szeretetet, türelmet öltem abba, hogy közelebb kerüljek hozzá, rengetegszer nem válaszolt ő sem, nem fordított a kapcsolatunkra semmi energiát. Mindig úgy éreztem emiatt, hogy nem vagyok neki fontos. Amikor végül megkérdezte mégis, hogy képzelem a kapcsolatot mikor találkoznánk amikor nincs időnk, akkor elmondtam neki, hogy reggel szépen felkelünk együtt, reggelizünk este munka után meg vacsorázunk közösen és átbeszéljük kivel mi történt majd átölelve elalszunk egymás mellett. Segítjük egymást az iskolában és mindenben és ha hétvégén nincs idő programot csinálni akkor tanulunk együtt, mert együtt minden könnyebb és ez csak egy nehéz időszak amin túl leszünk.
Aztán végül nem lett belőle semmi, megszakítottam vele a kapcsolatot is mert belefáradtam a reménykedésbe és abba, hogy elhalmozzam a szeretetemmel ő meg csak a kifogásaival.
És itt a lényeg, előbb utóbb az ember belefárad, hogy olyan szekér után fusson ami nem veszi fel. Egy idő múlva bekapcsol az emberben az önfenntartási ösztön.
Manapság minden srác már az első randin csókolózni akar a másodikon meg lefeküdni, az átlaggal ellentétben ez a srác egy évig írogatott neked és kitartott úgy, hogy nem igazán viszonoztad a közeledését, mégis mit kellett volna tennie? Tovább lépett de lehet még mindig érdekled őt de az is lehet már nem is tart különlegesnek, elmúlt a varázs. Mindig lesz valami aktuális gond az életben ami miatt nem lesz "tökéletes időpont" az összejövésre, szerintem ha valaki igazán fontos nekünk akkor minden nehézség ellenére összejövünk vele, mert úgy érezzük vele könnyebb és boldogabb lesz az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!