Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általánosítanak az itteni felhasználók?
Figyelt kérdés
Hogy ha átlagos vagy csinos lányt akarsz akkor legyen jó külsőd, vagy legyen pénzed, egy csúnyább kövérebb vagy alacsony pasinak pénz nélkül nem lehet átlagos barátnője stb stb....
Nem tudom miért gondolkodnak így az itteni felhasználók ugyanis a való élet egész mást mutat? Melyik dimenzióban élnek az itteni felhasználok?
Egyáltalán nem provokatív kamu kérdés akar ez lenni, hanem tényleg érdekel, hogy miért gondolkodnak így.....
2016. nov. 15. 20:04
11/24 anonim válasza:
na látod ilyen veszedelmes hely ez a pöst.itt sok ájfos meg kutya. lehet csAK az van errefelé?
12/24 anonim válasza:
van nekem pénzem.dolgozom.úgyhogy nem.
13/24 icu75 válasza:
Meg ha gyalog mész akkor meg: ájj kutya fos!
15/24 anonim válasza:
Ha egyszer az összes létező nő "kivételnek" képzeli magát, miközben ugyanarra a kaptafára készült mind, akkor hadd általánosítsak már. Megengeded? Köszönöm!
16/24 anonim válasza:
ne mond már K.Vickyyy egy kis plusz pénz mindig jól jön.nem kell annyira gyöpös lenni ppp
17/24 anonim válasza:
anti ci menj el kapálni,mert hülye vagy.Más kérdésekre is annyi baromságot válaszolsz,hogy az hihetetlen,köztük az én egyik kérdésemre is.
18/24 anonim válasza:
igen ,tudom. k.vickyy te vagy a ronda lány aki nem tud elkapni egy vén herét sem ppp
19/24 anonim válasza:
"Céges autóval 1x jártam pesten"
Szerinted ki ájul el egy céges autótól? Van a városban éppen elég kocsi ahhoz, hogy a tulajdonosait ne szólítsák le egyfolytában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!