Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általánosítanak az itteni felhasználók nők terén, hogy a nők ilyenek a nők olyanok stb? Miért állítják be ilyen ösztönlényeknek a nőket?
Mondogatják, hogy ha nem vagy jó pasi, helyes, akkor előbb utóbb vége lesz a kapcsolatnak. Egy jó nő kanokat akar és ha jön egy jobb pasi, akkor továbbáll. Ha nem vonzódik a nő külsőleg akkor nem tudja megszeretni a belsejét stb. Tiszta úgy állítják be a nőket az itteni felhasználók, mintha MINDEN nő egyformán ösztönlény lenne.
Pedig itt vagyok én élő példának, csinos 28 éves nőnek tart a környezetem. Férjemet 6 évvel ezelőtt ismertem meg. Mikor megismertem nagyon nem tetszett, akkor a szemembe úgy nézett ki mint valami gnóm hatalmas has, rövid nyak, nagy toka, kopaszodott és egyébként egy igazi kocka, szóval nagyon messze van a tipikus férfitől, de valahogy nagyon megszerettem, eszméletlen érdekes egyénisége volt, teljesen más volt, mint az átlag pasi és talán ezért nagyon a szívembe lopta magát valamiért. Sose hagynám el, pedig nagyon sok jó izmos helyes pasik környékeztek már meg és van egy 2 éves kislányunk is :)
Szerinted te nem általánosítasz a kérdéseddel? Nyilván nem általánosít itt mindenki. Egyébként meg a férfiak terén is rendkívül sok itt az általánosítás. Ha kicsit gondolkodnál, fel sem tetted volna a kérdésed.
24N
Mert idióták.Szarul érzik magukat a bőrükben,de tenni nem tesznek ellene és emiatt nem kellenek a nőknek,mert látszik az arcukon a megkeseredettség.Kell nekik egy bűnbak,akin leverhetik(női nem).
Rám azt mondják,hogy jó pasi vagyok mégis ugyanannyi barátnőm volt,mint ezeknek a nyomorultaknak.A különbség köztem és köztük,hogy én nem kezdem el az ereimet vágni,mert még szűz vagyok.
Haragszanak magukra,csak nem merik beismerni.
2-es
Akkor módosítok:
"Miért általánosítanak EGYES itteni felhasználók nők terén, hogy a nők ilyenek a nők olyanok stb? Miért állítják be ilyen ösztönlényeknek a nőket?"
1: te is általánosítasz azzal, hogy minden felhasználóra rámondod, hogy általánosít.
2: Az is erősen sántít, hogy a nőkkel kapcsolatban lenne általánosítás, ha elfogulatlan külső szemlélőként nézem, férfiakkal szemben sokkal több általánosítás, és sztereotípia van.
5 kérdéssel lentebb válaszoltam pont egy ilyenre, "Fiúk/férfiak! Mi a fontos... "
A kérdésre válaszolva, a felhasználók nagy része nagyon kevés élettapasztalattal rendelkezik, és ezeket a hiányos tapasztalatokat ilyen általánosításokkal, és sztereotípiákkal pótolják. Én így látom.
Nagyon sok helyen hibázik az itt nyüsszögő férfiak (és nők, mert ők is jönnek ide, hogy a pasiknak csak a vékony, műkörmös, szolizott csajok kellenek), megpróbálok a teljesség igénye nélkül néhányat pontokba szedni.
1. Önbizalomhiány
2. Maga sem tudja mit keres.
3. Siker definíciója (Gondolok itt arra, hogy azt várja, hogy minden este más nőt vigyen haza - ehhez tényleg nagymenőnek kell lenni; ha egy épkézláb csendes-szerelmes kapcsolatot is sikerként tudna lekönyvelni, akkor már nem hisztizne itt)
4. Álmokat kerget
5. Hiperkritikus
6. Tapasztalatlan
Mint ahogy a kolléga úr is elmondta, hogy aki ezt teszi az egy megkeseredett "férfi", aki a saját tehetetlenségét próbálja maga elől eltakarni a női nem bűnbakká emelésével.
Szóval csak sajnáltatják magukat, de változtatni nem hajlandóak.
Csak annyi a lényeg, hogy nem mindenkinek olyan könnyű és nem mindenki olyan szerencsés.
vannak akiknek nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!