Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért általánosítanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért általánosítanak az itteni felhasználók nők terén, hogy a nők ilyenek a nők olyanok stb? Miért állítják be ilyen ösztönlényeknek a nőket?

Figyelt kérdés

Mondogatják, hogy ha nem vagy jó pasi, helyes, akkor előbb utóbb vége lesz a kapcsolatnak. Egy jó nő kanokat akar és ha jön egy jobb pasi, akkor továbbáll. Ha nem vonzódik a nő külsőleg akkor nem tudja megszeretni a belsejét stb. Tiszta úgy állítják be a nőket az itteni felhasználók, mintha MINDEN nő egyformán ösztönlény lenne.

Pedig itt vagyok én élő példának, csinos 28 éves nőnek tart a környezetem. Férjemet 6 évvel ezelőtt ismertem meg. Mikor megismertem nagyon nem tetszett, akkor a szemembe úgy nézett ki mint valami gnóm hatalmas has, rövid nyak, nagy toka, kopaszodott és egyébként egy igazi kocka, szóval nagyon messze van a tipikus férfitől, de valahogy nagyon megszerettem, eszméletlen érdekes egyénisége volt, teljesen más volt, mint az átlag pasi és talán ezért nagyon a szívembe lopta magát valamiért. Sose hagynám el, pedig nagyon sok jó izmos helyes pasik környékeztek már meg és van egy 2 éves kislányunk is :)

2013. jún. 1. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10! igaza van

valakinek könnyen megy, valakinek nehezen N

2013. jún. 1. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:

"mintha MINDEN nő egyformán ösztönlény lenne"

Aki nem az, az férjezett/gyerekes, mint ahogy a mellékelt ábra mutatja....

2013. jún. 1. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

a férjed jól csajozott :D

kérdésre:

de legalább nem hazugok az itteni válaszadók :D

2013. jún. 1. 20:08
 14/15 Pendulum92 ***** válasza:

Az előttem szólók kifejtették a nagy részét.

Azért, mert nem képesek felfogni, hogy ők maguk az okai a sikertelenségüknek, és nem a világ meg nők.

20/F

2013. jún. 1. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért Kérdező, mert sokkal több példa van erre,m int az ellenkezőjére. És nagyon fájdalmasak a példák. :(

Minden bunkó fickónak van nője és ők azok akik sorra fektetik meg őket. Aki rendes, normális, az meg évekig van egyedül és örül, ha nagy nehezen összejön neki valaki.

Azt se értem továbbá, hogy mit élveznek azon a nők, hogy a nekik nem bejövő pasiakt sz@rráalázzák. Mit ártottak ők nekik?!

Azonkívül rengeteg olyan kapcsolat létezik, ahol felbukkan az álompasi és el is szedi a lányt a fiútól.

Szóval rengeteg példa van rá és sokkal kevesebb ellenpélda. Ettől több nem is kell.

2013. jún. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!