Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma egy stabil párkapcsolat kialakitásához mekkora nettó összegű bevétellel kell rendelkezni egy férfinak?
Egy viszonylag jó nő vagyok.
182cm,57kg,25 éves, és fitnesz modell,kifutó modell vagyok.
Jól megfizetik.
Elvárom hogy egy pasi, ha akar valamit legyen egy stabil egzisztenciája.
Mondjuk én nem is ismerkednék magyar pasikkal, régebben próbáltam, de rengeteg a proli,melós, olyan is van aki letagadta, majd később derült ki hogy gyári munkás.
Szóval inkább olasz, spanyol pasikkal szoktam pont ezek miatt ismerkedni.
Alap hogy legyen egy új, vagy pár éves középkategóriás kocsija(min VW Passat,Ford modeno, de ez a min), jó ha van sportmotorja, szeretek motorozni.
Legyen háza vagy lakása a belvárosban, hogy közel legyen a színház mozi, ne okozzon neki gondot, ha valahova mennem kell meló miatt, és eljöjjön velem(repülőút).
Legyen tengerparti nyaralója, ez külföldön nem nagy szám.
Szeretem az adriát, meg a riviérát (francia,spanyol).
Sokat járok ottani szórakozóhelyekre, ott már alapból csak igényes pasikkal lehet megismerkedni.
vagy még ibizán érdemes körülnézni nyáron, sok jóparti(pasi) van arrafelé.
Amúgy beszélek 3 nyelvet folyékonyan, angol, olasz spanyol így egész jól elvagyok a világban.
Ment a zöld pacsi tízes. Egyetértek veled!
Ha rangsorolni kellene, akkor az elso a kinezet, második a duma, harmadik a pénz. S azt, gondolom csinos normalis noket ki lehet fogni az elso es második tulajdonsággal. Pénzzel max ilyen 14-es válaszoló feleket. De hat kinek mi az ingere, van akinek fontos, hogy modell csaja legyen...
Kérdező: a legjobb csaj akivel együtt voltam, akit megbámultak meg akkor is mikor fogtam a kezet es sétáltunk az utcán, nem mert lemenni egyedul mert hetente szólítottak le az utcán. Itt ismertem meg, ket hétig leveleztunk, Plusz egy het napi szintű chat. Majd egy 6 órás randi végen. En kérdeztem meg, amugy nem erdekel, hogy mit dolgozok? Ennyire nem számít...
13-as frankón felvállalta felszínességét. A latin f....ik amúgy túl csövesek. Inkább orosz, német, lengyel értelmiségiekkel ismerkedj, már ha ilyen világutazó, hogy a gyk.-ra írogatsz. Ibizán felszedhetsz egy orosz olajmágnást is.
Egy cinikus csávó/27
Ha prostit keresel akkor ahhoz kell pénz, nem kevés. Persze akkor el kell tűrnöd, hogy mással is lefekszik a csaj.
Ha nem, akkor meg mi köze van a fizetésednek a párkapcsolatodhoz? Normális nőt kell keresni, nem olyat aki a pénzedre hajt.
Az én férjem 0 forintot keresett, mivel nem dolgozott amikor összejöttünk. Mindketten suliba jártunk. Most sem keresi hülyére magát. Évekig 120 ezret keresett, mostanság már 150-et. Nulla fizetéssel is vele voltam, meg most is. Nem a pénzen múlik.
Havi 1 millió Forint, és ezek mellett legyen neki mindig a legújabb BMW és iPhone. Persze szolira is fizessen be, meg műkörömre- ha nem teszi, akkor sajnos nem fog működni.
XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!