Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik pénzükkel és izmukkal próbálnak barátnőt szerezni, azok nem akarnak normális nőt?
Azok a Nők akik pénzel és izmommal rendelkező férfit várják, azok nem akarnak normális férfit?
Kiegészitve elsővel: aztán megy a hiszti hogy milyen egy utolsó bunkó a férfi, meg nincs normális férfi..
#5-ös, pont én is ilyet akartam írni. Nekem is van egy ismerősöm, akinek ezekre panaszkodik. Én teljesen bele voltam zúgva kb 6 éve. Nem vagyok ronda, éreztem hogy vonzódik is hozzám, és egy hullámhosszon is voltunk.
Mikor én léptem (mert ő nem tette) elmondta, hogy gyakorlatilag fél tőlem, mert engem komolyan kéne vennie.
Sokkal egyszerűbb együtt lenni valakivel, akit körbemutogathat a haveroknak, hogy milyen bomba nő, havonta elviszi wellnessbe (mert a csaj elvárja), hetente étterembe és bulizni, és persze mindezért ő fizet. A csaj cserébe szép, és fitt, lehet mutogatni, és befogja. Amióta csak ismerem, mindig ilyen kapcsolatai voltak. Előtte azt hittem, ilyen csak filmekben van jól kikarikírozva.
Őszintén, szerintem önbizalomhiányból fakad ez az ismerősömnél. Nem hiszi, hogy a pénze nélkül bárkinek is komolyan kellene, és már annyira megszokta az ilyen kapcsolatokat, hogy nem tudja, hogyan csinálja másképp. Közben pedig még is csak ott az igény olyanra, aki egyenlő társa lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!