Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, ha rosszul vagyok az állandóan pörgő/izgő-mozgó/bulizós/ életvidám kalandor csajoktól?
Kifejezetten rosszul vagyok alapból az ilyen személyiségű lányoktól/nőktől, akik nem bírnak lenyugodni, kis túlzással állandóan a világot akarják megváltani és három diplomát szerezni. Eközben szétbulizzák magukat és képtelenek leállni az életük minden apró mozzanatával kapcsolatos posztolgatással, olyan hastagekkel fűszerezve, hogy #motivationon, #megtudotcsinálni #lifeisbeautiful, #energyforever.
Ismertetőjelük, hogy állandóan motivációs és táncolós videókat posztolnak orrba-szájba és kéthetente nyaralgatnak külföldön. Persze a társaságuk perifériáján belül, csak menő csajok/pasik és gazdag sugar daddy-k (akik legtöbbször egyengetik az egyetemi karrierjüket...kkhhm, szóval értitek) tartózkodhatnak, de eközben meg próbálják előadni Teréz anyu, Martin Luther King és egyéb intellektuális személytől összekaparászott idézetmaszlagaikat egy mély dekoltázsú vagy külföldön a pasijával/"legjobbbarinőivel" pózolós képen. Jó hosszúra sikerült a jellemzés, de így tudjátok kire gondolok. Én azokat a lányokat kedvelem, akik csendesek, visszahúzódóak, kicsit bénácskák és képesek lenyugodni. Lehet velük nyugisan beszélgetni és romantikázni. Nem érdekel, hogy hogyan néz ki, csak maradjon meg érzéki nőnek, ne pedig egy atom felpörgetett hedonista világmegváltónak, aki állandóan bulizni és pörögni akar. Lehet bennem van a hiba, hogy ilyen introvertált csajok jönnek be. Talán azért, mert jómagam is ilyen személyiség vagyok és egy fél délelőttös ruhavásárlástól képes vagyok sokkot kapni és hazamenet az ágyat megcélozni. Tehát nem is nagyon valóak hozzám az ilyen energiabombák. De mi az oka annak, hogy a mai csajok 90%-a pont ilyen izgő-mozgó ringlispíl. Mindegyiknél szinte kivétel nélkül a buli, pia, utazás hármas alap dolognak számít. Miért nem találok olyan csajt, aki ennek az ellenkezője és lehet vele nyugisan romantikázni vagy csak lazán "ellötyögni"?
Rohadtul megértelek,
Én is nemrég találkoztam egy ilyesmi nővel (illetve ha nagy ritkán találkozok valakivel, csak ilyennel).
Kérdeztem, hogy mivel foglalkozik -"hát így viszem a menedzsmentjét a izéhozénak csinálom keményen a marketingjét". (Nem értettem és most sem értem mi a sz*rt csinál, ill. miből van pénze)
Minden buliban ott van. Kezdetben kicsit kevésnek éreztem magam mellette. Zavart, hogy szóhoz se hagy jutni. Aztán az történt, hogy elkezdett gitározni tanulni.(Én nem vagyok egy nagy művész de pár alap akkordot tudok) Kérdeztem, hogy hogy megy a tanulás? - óóó, hát nagyon érzem, nagyon kenem, erre születtem -és a börtön ablakába már megy? -Hát az azért még nem.(Aki nem tudná, az olyan mint a zongorán a boci-boci tarka) Ez volt az a pillanat, amikor rájöttem, hogy egy kicsit túltolja, mármint túl sokat képzel magáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!