Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek milyen gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek milyen gyorsan jön a szerelem?

Figyelt kérdés
Engem a volt párom (én vagyok a férfi, én 30, ő 22) szűk 2 hónap után ,,kidobott", hogy nem jön a szerelem, nincs tűz, ami lángra lobbantja a mély érzéseket. De a két hónapból is csak heti 2-3 napot töltöttünk együtt főleg hétvégente. Az utolsó két hétben pedig már csak heti 1 napot. Tehát kb a 60 napból 18-19 napot voltunk együtt. Szex az volt napi 2-szer. Tehát nem túl sok. Valakinek elég bő két hét a szerelemhez? Mert neki azt mondta pár nap is elég.
2016. nov. 14. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel ebben az időszakban nem voltatok eleget együtt, a kapcsolat nem lépett előre és nem akart tovább várni. Ebben szerintem semmi különleges nincs; a lány döntése érthető.
2016. nov. 14. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig azzal akivel lefekszenek, amit elnyomnak, ezért nem vágynak nők komoly kapcsolatra, de azért a férfiak a hibásak..
2016. nov. 14. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy akkor miért dugatta magát. Nem bírta kivárni, hogy jöjjön valaki akibe szerelmes lesz? Vagy csak örült a feje a korkülönbségnek.
2016. nov. 14. 23:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én a barátomig senkibe nem tudtam beleszeretni, csak így elvoltunk egymás mellett, fél évig tartó kapcsolatban is, viszont a barátomba az első randin belehabarodtam, olyan összhang volt köztünk.

Szerintem egyértelműen az a plusz hiányzott neki, amitől érzed hogy valaki különlegesebb mint a többi.

2016. nov. 15. 08:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam az első néhány hónap egy lehetőség, hogy megismerjük egymást. Amíg nem ismerek valakit, nem tudom, hogy bele tudok-e szeretni. Ha ebben az időszakban inkább idegesít, mint vonz, akkor kár folytatni. Nem azt várom, hogy halálosan szerelmes legyek, hanem azt szeretném érezni, hogy egyre jobban vonzódom és kötődöm a másikhoz. A mostani páromnál ezt éreztem, másoknál meg nem.
2016. nov. 15. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A nőknél jön a szerelem 1 randi-2 hónap után. Maximum kicsit később ismerjük be, hogy ne kockáztassuk hogy a férfi túlbizakodja magát és azt higgye bármit megtehet velünk.

A heti 2-3-4 nap találkozás amit leírtál, az meg teljesen korrekt, mert nyilván nem kell egymás fenekében lenni.

Velem volt már hogy a 2. randin úgy köszöntem el, mint akit fejbe vágtak, annyira belezúgtam és olyan is, ahol miután jobban megismertem 1-1,5 hónap után, utána kezdtek kialakulni az érzések.

Nem jobb hogy a lány megmondta még viszonylag korán hogy így érez, mintha mondjuk ugyanezt hónapokkal vagy évekkel később vallja be és veled van?

25/L

2016. nov. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!