Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van-e rajtam kívül köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e rajtam kívül köztetek olyan, akit totálisan nem érdekel a társkeresés és a párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Most ne erre a dacos h****gyerek sértődésre gondolok, hogy okoskodok, aztán az első szemezés hatására megint elkezdek reménykedni, mint egy szerencsétlen. Konkrétan nem érdekelnek a csajok/nők. Természetesen ezt az őszinte meggyőződést a férfiasságot totálisan nélkülöző kinézetem erősíti meg leginkább. Másrészt pedig az a tudat, hogy még sosem voltam minimális intim viszonyban egy csajjal sem (se csók, se bók). Még a karrieremre/tanulmányaimra sincs elég energiám, a csajokra meg aztán főleg. Abszolút nincs libidóm, szóval még csak kontrollálnom sem kell magamat és elfojtani az érzelmeimet. Egyedül attól félek, hogy ha ne adj Isten később majd valami bajom lesz, nem lesz aki segítsen és egyedül, magatehetetlenül fogok meghalni a h*****ban/sz****ban, de akkor talán már mindegy is lesz. Köztetek van ilyen, aki így gondolkozik? Indokoljátok meg, hogy mi áll ennek a hátterében!

2016. nov. 14. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Engem nem érdekel.

Azt hittem, hogy igen, de rájöttem, hogy ez csak ilyen társadalmi kényszer, nem csalódási sértődés, mert már rég túlléptem az exemen.

Na a lényeg, hogy amikor még azt hittem, hogy szükségem van kapcsolatra, regeltem Tinderre, és sok jó csaj visszajelölgetett, mert aránylag tűrhetően nézek ki, randiztam is sokat, de egyszerűen semmiféle valós érzést nem váltott ki belőlem egyik nő se - illetve egy volt, aki szexuálisan nagyon durván beindított, de ő meg nem hagyta megdugni magát.

Aztán ahogy gondolkodtam, hogy mi van, szép lassan rádöbbentem, hogy tök faszán érzem magam egyedül, mert senki nem ugat bele, hogy mit, hogyan, mikor csinálhatok, van időm hobbira, sportra, haverokra, stb. Ekkor jöttem rá, hogy csak azért Tinderezek meg randizgatok, mert azt látom, hogy a legtöbb havernak/ismerősnek van csaja, együtt laknak, komoly kapcsolat, házasságot, közös jövőt terveznek, és ez egy ilyen szociális nyomás rajtam, de valójában én egyáltalán nem vágyok erre.

Bármennyire is bunkó dolognak hangzik, és nekem is nehezemre esett ezt beismerni magam felé, de semmi másra nincs szükségem a nőktől, mint szexre, szóval egy laza kapcsolat a legtöbb, amibe belemennék, semmi összeköltözősdi meg közös élet.

2016. nov. 14. 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
Engem 17 és fél éves koromba kezdett érdekelni ez a hülyeség és azóta csak fájdalmat kaptam tőle, nemrég megint elkezdtem kockulni egy jó játékkal de úgyhogy a teljes külvilág megszünt, de szerencsejátékon elvesztettem mindenem amiért küzdöttem a játékba, most megint visszatértem a valóságba és azóta csak lelki fájdalom az egész, neked is ez kéne.
2016. nov. 14. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném,hogy ez külső függvénye.

Engem sem érdekel,én a párkapcsolatban egy nyűgöt látok,folytonos alkalmazkodást,ami fárasztó.

A legjobb dolog egyedül,függetlenül élni.

Hidd el,erre idővel az összes kényszerkapcsolatban élő rájön.

Ez az "egyedül,magatehetetlenül fogsz meghalni" duma elég gáz.

És,ha lesz egy párod,és ő hal meg előbb,téged ki fog istápolni?A gyerekeid?Akiknek szintén csak egy nyűg lennél?

Ha van pénzed,karrierista vagy,sosem leszel egyedül,mindig lesznek,akik érdekből közelítenek feléd,ezt ki is lehet használni,aztán el is lehet őket dobni.

Ha csóró vagy,akkor meg teljesen mindegy mit csinálsz,senki nem tart ki melletted,akkor sem,ha a világ legkedvesebb embere vagy.

Minden a pénz körül forog.

Ha nyugdíjas korodra lesz elég tőkéd,akkor meg fogadhatsz ápolót magad mellé.

Az egyik nagynéném úgy jutott pl lakáshoz,hogy egy idős bácsit ápolt öreg éveiben.A bácsinak senkije sem volt.

Bejárta a világot,aktív életet élt 80 éves koráig.

Azért fenntartani egy kapcsolatot,hogy legyen valaki,akire számíthatsz önző dolog.

2018. nov. 11. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!