Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a vékony lányok szépek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a vékony lányok szépek?

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 19:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem a ducik sose tetszettek. Oké, egy kis fölösleg nem baj, de ha már kétszer olyan széles, mint én, az már nem vonz.
2016. nov. 12. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:

1. a szépség relatív, kinek mi a szép

ízlések és pofonok

2. általában a kövéreknél erre asszociálnak az emberek: lusta, tohonya, egészségtelen életmód

3. vékonynál is lehet egészségtelen lusta életmód, viszont a kövéreknél azért jócskán látszik az eredménye is

Ha egy mód van rá, élj egészségesen, sportolj, hogy ne az orvosokhoz és a gyógyszertárba vidd a pénzedet!

2016. nov. 12. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Inkább úgy mondanám, csak a vékony nő számít nőnek. Engem soha nem tekintettek nőnek.
2016. nov. 12. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:

#13: " Inkább úgy mondanám, csak a vékony nő számít nőnek. Engem soha nem tekintettek nőnek."

Miért ne tekintettek volna?

2016. nov. 12. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok és engem (is) mindig bántanak a súlyom, testalkatom miatt.
2016. nov. 12. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert kövér vagyok. Romantikusan nem merültem fel soha senkinek, mint jelölt.
2016. nov. 12. 21:46
 17/20 anonim ***** válasza:

nálam a szép lány csak az arcot jelenti így az nagyjából független a testalkattól

volt 80kg feletti barátnőm is de olyan gyönyörű lány volt hogy kevésbé zavart a túlsúlya többnyire úgy is ruhában volt és az arcát láttam, meztelenül már persze kicsit kevésbé tetszett de azért így is lehúztunk együtt pár évet

és vannak olyan fitnesz modellek is akiknek a teste majd megszólal de szegények csúnyácskák, velük soha nem kezdenék kapcsolatot

2016. nov. 13. 05:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony nők jönnek be.

Az ilyen "teltkarcsú, nőiesen telt, csontokkal csak a kutyák játszanak" nőket meghagyom másnak.

2016. nov. 13. 13:47
 19/20 Taushi ***** válasza:

Szerintem nem csak azok. Először is, úgy vagy szép, ahogy magadnak tetszel. Csak ezutáni, hogy másoknak mennyire tetszel.

Bár én is vékonyabb lányokat szeretek, de egy átlagos magasságú lány 80kg-ig még nagyon szép is lehet.

Egyik legfontosabb nekem is az arc, de láttam már olyan lányt, hogy arcra annyira tökéletes volt, hogy nem igaz, aztán láttam róla egész alakos képet, és nem hittem a szememnek. 15X cm-hez legalább 100 kiló. No ezt már így sehogy sem tudtam szépnek titulálni :(

Persze ez egyéni vélemény.

25F

2016. nov. 13. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:
igen, max 65 kg
2016. nov. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!