Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tegnap találkoztam egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap találkoztam egy nagyon csinos lánnyal csak nem tudom mi volt a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy csajjal nagyon jól elbeszélgettünk, stb, mikor hazaértünk írtam rá hogy jó volt veled elkezdi köszöni a kávét, majd irtam neki hogy mikor ismételjük meg nem irt, irtam is neki egy kicsit durva levelet, reggelre meg irta hogy tök szimpatikus voltam szivesen megismert volna de ez a viselkedésem taszító.. meggondolja e hogy tovább ismerkedünk e? De kérdem én egy pill nem azt jelenti hogy pillanat, ő meg este elméletileg elaludt...
2016. nov. 12. 11:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez akkor is számonkérés, mentegetőzésre késztetés. Nem túl jó indítása egy kapcsolatnak.
2016. nov. 12. 12:25
 12/16 A kérdező kommentje:
igazatok van egy gyenge fellángolás indoktalan levelet eredményez.
2016. nov. 12. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

"irtam is neki egy kicsit durva levelet"

Erőszakos vagy, az a baj. Megértem, hogy elvágtad magad nála.

2016. nov. 12. 12:48
 14/16 A kérdező kommentje:
igazából az a baj nem vagyok hozzászokva egy normális lánnyal való udvarláshoz, eddig olyan lányok voltak akik kezdeményeztek nem kellett nagyon semmit megmozgatnom érte. És nekem ez abnormális dologhoz hasonlítottam.
2016. nov. 12. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
hát ennek annyi. mondjuk ehhez nem kell nagy ész
2016. nov. 12. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínű nem akart megbántani, mikor másik randit kértél. Csak nem tudta hogyan ne bántson meg téged. A durva levél meg pont kapóra jött neki, hogy valamilyen indokkal le tudja zárni az ismerkedést. Így se úgy se jött volna össze, kár ezen agyalni. De igen gáz, ha kiosztod a francba. :D
2016. nov. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!