Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony csúnya férfiként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony csúnya férfiként mit kéne még tennem hogy jó csinos barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

163 cm vagyok és azt mondják csúnya az arcom.

Nagyon szeretnék csínos barátnőt.

Én eddig mindent megtettem úgy érzem. Csomó pénzt tettem abba hogy kisportoljam magam.

Izmos sportos lettem.

Igényes drága ruhákban csajozok. Szerintem jó a szövegem. Nagyon igényes vagyok magamra.

Mit tegyek még úgy érzem eddig mindent megtettem

2016. nov. 11. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Ha ronda vagy és még alacsony is, akkor nem sok esélyed van. Jobban jársz, ha beletörődsz az egyedüllétbe. Idővel könnyebb lesz.
2016. nov. 11. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Mit értesz csinos nő alatt? +170 cm,55 kg, kék szemet,szőke hajat, baba arcocskával,nagy mellekkel, kerek popsikával?

Hát erről ne is álmodj!

2016. nov. 11. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
5%
A BMW megszépíti az arcot
2016. nov. 11. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!