Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, hogy ne küldjön el egyből melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés
Minap beszélgettünk egy ismerősömmel és feljött témaként egy tábor, ahol régebben sok időt töltött el. Mutatott egy képet, ahol azonnal felfigyeltem egy lányra, olyan csodaszép mosolya volt, sugárzó szemei... Erősebbet dobbant a szívem hirtelen. Azóta csak rá tudok gondolni. Élőben nem ismerem, ami még nem is probléma. De hogy hívhatnám el Facebookon keresztül (ott tudom elérni, ismerősöm is csak a nevét tudja), úgy, hogy ne küldjön el egyből a fenébe és ne vegye nyomulásnak, vagy zaklatásnak? Kapcsolatteremtésben nem vagyok túl jó, de úgy érzem, nem véletlenül láttam meg Őt.
2016. nov. 9. 14:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, nincs párja és kedvesnek írta le ismerősöm, legalábbis amit látott belőle akkoriban.
2016. nov. 9. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:

>de úgy érzem, nem véletlenül láttam meg Őt.

De, véletlenül, nem kell ez a sors-dráma, hülyeség. Semmit nem tudsz a lányról az égvilágon, egyetlen képet láttál róla, ami alapján tetszik, de te kapásból szerelmes lettél. Amit érzel, annak semmi köze a valódi emberhez, csak a te idealizált nőalakodhoz.

Egyelőre próbálj meg oda eljutni, hogy elfelejted ezt a vak rajongást és megpróbálsz úgy hozzáállni, mint egy valós, érdekes, de ismeretlen emberhez.

A megismerkedés sajnos mindig rizikós. Amikor csak úgy ráírsz valakire, az mindig nagyon rizikós. Ha van lehetőséged ismerősökön keresztül ejutni valahogy hozzá, pl. valami közös programra több emberrel, az sokkal könnyebb és hatásosabb.

2016. nov. 9. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez az a kérdés, amire csak a jó isten tudna választ adni. De ha mégis leszel olyan bátor és megpróbálod miért ne alapon, akkor meséld el nekünk, hogy mit írtál és mi volt a reakció. :)
2016. nov. 9. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbálkozni a kutyák szoktak. :) Megtettem, amit megkövetelt a haza, várom a hatást. Ha lesz. :D
2016. nov. 9. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizony néha le kell menni kutyába! :D

https://www.youtube.com/watch?v=fMAFCmGQ0aw

2016. nov. 9. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Letiltott. :D Ennyit a nőkről és a "legyél velük normális" tanácsokról.
2016. nov. 9. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Részvétem tesó! Te megtettél mindent, mit megkövetelt a haza. :D
2016. nov. 9. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

#6: mit írtál neki?

Amúgy nem értem, miért csodálkozol. Valakire ráírni facebookon csak úgy, minden előzmény nélkül a lehető legrosszabb ismerkedési forma. Ha azt hiszed, te megtettél mindent (vagy bármit), akkor el vagy tévedve. Az persze nem szép dolog tőle, hogy válasz nélkül letilt, az is igaz.

2016. nov. 10. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!