Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 180 cm körüli lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180 cm körüli lányok! Ti hogyan reagálnátok arra, ha egy 160 cm magas fiú kezdene el nektek udvarolni? Egyből elküldenétek melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 17:40
1 2 3 4
 1/31 Gyémántlány ***** válasza:
92%
Oké, én közel sem vagyok 180 cm, de a kérdés gondolom tulajdonképpen arra vonatkozik, hogy kezdenénk-e nálunk alacsonyabb sráccal. Én abszolút nem látom akadályát. Nem igazán számít nálam a magasság, sokkal fontosabb dolgok is vannak.
2015. júl. 11. 17:52
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
Igen ,mert manókra nincs szükségem
2015. júl. 11. 17:52
 3/31 anonim ***** válasza:
59%
170-en felül vagyok, de engem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a fiú. Nem gyaláznám meg azért, mert alacsonyabb, de célozgatnék rá, hogy nem érzem okénak, hogy legyen köztünk valami, vagy ha nem értené a célzást, akkor megmondanám neki, hogy bocsi, de nem.
2015. júl. 11. 17:59
 4/31 anonim ***** válasza:
33%
Én kb 175-6 körül lehetek, de engem zavarna, ez már azért sok. Nem cikizném emiatt, ilyenről szó nincs, ha emberileg szimpatikus akkor megmondanám neki, hogy inkább maradjunk barátok. Pár centi még elmegy, de én nem szeretem ha a fiú elég látványosan alacsonyabb tőlem.
2015. júl. 11. 18:02
 5/31 anonim ***** válasza:
61%
a törpe nőknek is magas pasi kell nem érted? ez alapból hátrány ha alacsony vagy
2015. júl. 11. 18:17
 6/31 anonim ***** válasza:
59%
Nálam alacsonyabb pasi nekem nem kellene. Akkor sem, ha amúgy egy édespofa lenne....
2015. júl. 11. 18:17
 7/31 anonim válasza:
43%
Én 174 cm vagyok. Engem nagyon zavarna, ha alacsonyabb lenne a srác. Mindenképpen szólnék neki.
2015. júl. 11. 18:23
 8/31 anonim ***** válasza:
70%
Az tulzás hogy elküldeném melegebb éghajlatra, de nem kezdenék vele.
2015. júl. 11. 18:32
 9/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem miért kell lepontozni, amikor a többi lány is ugyanazt írta, mint én. Azok a válaszok meg 70-80%-on vannak.. Biztos valaki a piros kezecskére izgul. :D
2015. júl. 11. 18:35
 10/31 anonim ***** válasza:
73%

Már amelyikötöknek van esze...neked pont nincs pillangocska :))) amúgy hányszoz kell még innen kivágni hogy tudd senki nem kiváncsi rád, te retardált???

Fogom a feje hogy egy ilyen evolucios zsákutca veri a tamtamot az értelmes nőért :D

A kérdéshez meg minek irsz? nő vagy? nem hinném...magas meg mégugyse :D alacsony csajok meg nem irtak ide hogy lenne okod ezt a maszlagot idehányni.

2015. júl. 11. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!