Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 180 cm körüli lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180 cm körüli lányok! Ti hogyan reagálnátok arra, ha egy 160 cm magas fiú kezdene el nektek udvarolni? Egyből elküldenétek melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 17:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A kérdező :D :D :D

Milyen egész nap?? Most jöttem, nem mintha rád tartozna. Te laksz itt kb, tőled büzlik az egész gyk. :) Erőszakos kis valami, oda is odanyomulsz ahol nem te vagy a célközönség.

2015. júl. 11. 18:51
 12/31 anonim ***** válasza:

látszik neked sincs életed

Ezt hányszor és hány embernek fogod még benyögni? Egyébbel nem tudsz védekezni? "Hatalmas" szókincs, "hatalmas" IQ :)

2015. júl. 11. 18:54
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Mit nem mondasz? :) Csak nem találtál egy tükröt és belenéztél? Nagyon helyes :D
2015. júl. 11. 18:56
 14/31 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok, úgyhogy a kérdés nem nekem szól, de ismerek egy párt, akiknél a nő látványosan magasabb a pasinál. Nekik működik. Van, akit nem érdekel a magasság, van, akinél számít, ezt tudomásul kell venni, próbálkozni kell. Nekem nem jönnek be az alacsony pasik, valamiért zavarna, ha öcsémnél alacsonyabb lenne a párom, apám kicsit alacsonyabb, de ő is magasabb 160-nál, hát ha még apámnál is alacsonyabb lenne, még jobban zavarna. De mint írtam, tudok olyan párt, akiknél nem probléma. Próbálkozni kell.
2015. júl. 11. 19:01
 15/31 anonim ***** válasza:

off: "mi fiúk épp ésszel választunk párt ők amelyikre benedvesednek" - Értem, tehát neked nem probléma, ha bár logikusan választasz párt, de nem áll fel a cerka... :-D

on: elnézést, nem tudtam kihagyni, de ez egy pancser :-)

Kérdező, ha nem próbálkozol, sose fogod megtudni, csak nem egy magasabb nő tetszett meg? :-) Tudod, ez nagyon egyéni dolog. Nincs általános sablon. Danny DeVito-nak is van felesége, és az asszonyt még azelőtt ismerte meg, hogy híres és gazdag lett, szóval ha mázlid van, nagyon jól elsülhet a dolog.

2015. júl. 11. 19:05
 16/31 anonim ***** válasza:
2%
dany vagy kinek annyi pénze van bármelyik nőt megveheti kilóra! keresni kell aha 3 év alatt vagy 30 nő azért utasított el mert neki magas ffi kell mert az a férfias!Igen, ez jobban meg tud védeni duma tényleg nevetséges. Ahogy a magassarkús baromság is szánalmas. Hányszor van rajtatok magassarkú, évente 1x? Inkább arról van szó, hogy magas férfivel akartok végigvonulni az utcán, és a "barinők" előtt fel tudjátok vállalni. Nem értem, miért kell folyamatoson félrebeszélni és szépíteni a dolgokat. Azért érdekes, h még vékonnyal sem nagyon akarnak járni. Hölgyeim, ugye mind sportos karcsú, vékonyak vagytok, azért vannak ilyen elvárásaitok? Mert Magyarországon nem sok jó alakú nőt láttam, csak nagyon vékonyakat vagy túlsúlyosat, de szinte mind magas, sportos férfit akar magának. Önkritika esetleg?
2015. júl. 11. 19:10
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Taki bá, használd legalább a guglit. Danny bá a színitanodában ismerte meg a feleségét, akkor még se híres se gazdag nem volt. De látom, olvasni és keresni sem tudsz.
2015. júl. 11. 19:21
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

3 év alatt vagy 30 nő azért utasított el mert neki magas ffi kell

Aha persze...csak azért, és semmi másért :) Gondolod te.

2015. júl. 11. 19:24
 19/31 anonim ***** válasza:
23%

Majdnem mindegyik nő azt írta itt kommentben, hogy a nála alacsonyabbal biztos nem létesíteni kapcsolatot. Szóval lehet itt szídni pillangót/taki bácsit és tököm tudja hány névvel lesz még de van némi igazság abban amit mond.

Lehet lepontozni. :)

2015. júl. 11. 19:24
 20/31 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó. Hanem arról, hogy szerinte csak is kizárólag az volt a baj :) Mi meg azt írtuk hogy NÁLUNK alacsonyabbal nem...ebből következik hogy mindig van egy alacsonyabb csaj számára is, vagy mondjuk vele egy magas.

De ő csak kifogásokat gyárt magának, hogy mindennek ez az oka.

2015. júl. 11. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!