Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez azt jelentené, hogy vannak olyan szép lányok, akik a csúnya fiúkra buknak, akiket a legtöbb lány élből lerondázna és elküldene melegebb éghajlatra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom fura és hihetetlenül is hangzik, még magam sem hiszem el, de nem is egyszer volt már, hogy egy szép lány utánam fordult vissza az utcán vagy szemezett velem a buszon, esetleg rólam beszélgetett a baránőjével miközben engem nézett. Olyan is volt, hogy végig engem bámult egy csaj a buszon és már egyre jobban érdekelt, hogy vajon miért nem bírja levenni a arcomról a tekintetét, mert én egyáltalán nem vagyok jó pasi, se adonisz enm vagyok, se nagy darab benga állat. Pedig én úgy tudom a lányok a nagy testű, izmos, magas, alfahímekre buknak és nem az aranyos típusú fiúkra. Meg tényleg arcra sem vagyok vonzó, szép szerintem. Volt már lány, aki lerondázott, de olyan is volt, aki helyesnek tartott, pedig nem is ismertük egymást meg semmi kapcsolat nem volt köztünk azelőtt csak így rám írt facebook-on, hogy helyes vagyok és kérdezősködni kezdett rólam. De mondom olya is volt, hogy lány konkrétan kinevetett, kigúnyolt és lerondázott. Szóval én ezt nem értem, hogy akkormiért épp a szép lányok adtak jeleket többnyire, amikor ők aztán tényleg kaphatnának tőlem sokkal jobb pasikat. Szóval ők a ronda fiúkra buknának vagy most mi van, nem értek már semmit sem. :/2012. dec. 20. 14:52
1/8 anonim válasza:
Több oka lehet ilyeneknek.
Az is könnyen lehet, hogy magad ítéled meg rosszul.
3/8 anonim válasza:
Vagy azért bámulnak meg annyira,mert különlegesen ronda vagy,vagy pedig az aki téged lerondázott,az ilyen nagyképű és tényleg helyes vagy..
4/8 anonim válasza:
Nézd, az emberen látszik ha gazdag.
5/8 anonim válasza:
Izlések és pofonok.
Rám is mondták már hogy ronda vagyok, más meg azt mondta nagyon tetszem neki. Ki milyen...Amúgy simán tetszhetsz szép lányoknak is, miért ne?
6/8 anonim válasza:
Hülye megfogalmazás az, hogy "csúnya fiú".
Ha a te besorolásodat vesszük alapul, akkor én pl a csúnya fiúkra bukom, hiszen olyasvalakivel járok, akit nagyon sokan elküldtek. Én viszont kifejezetten vonzónak találom.
Ő sem éppen "alfahím" alkat; 183 centi, 60 kiló, a feje tetején pedig erősen kopaszodik.
7/8 anonim válasza:
Minden lánynak más tetszik. Nem kell azon meglepődni, hogy valaki rondának talál, más meg helyesnek. Örülj neki inkább, hogy tetszel a szép lányoknak, ahelyett, hogy ilyeneken görcsölnél :-)
8/8 anonim válasza:
Én pl. eddig csak mások által csúnyának vagy átlagosnak tartott fiúkkal jöttem össze, mégis nekem tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!