Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feldolgozható az, ha valaki nem kell senkinek?
Tudományos kutatások igazolják (igen, megint a fránya britek), hogy a szeretethiányba akár bele is betegedhetünk (fejfájás, magas pulzus, hányinger, váll- és nyakfájás, viszketés, stb). Ha valaki azt tapasztalja, hogy az embereknek sem párkapcsolatilag, sem barátilag, sem sehogy (lehúzáson kívül) nincs rá szükségük, akkor mit tegyen, hogy enyhítse a rossz érzést?
Igen, akár magaménak is érezhetem a kérdést...
Nem,és ezt tapasztalatból írom,mert én is átélem...
Valóban van benne valami.
25/F
Szerintem inkább az a kérdés, hogy ez az ember milyen okokból kifolyólag nem kell senkinek semmilyen kapcsolatra. Vajon mik azok a tulajdonságai, amik miatt az emberek nem akarnak közeledni hozzájuk?
A szeretethiányos emberek általában saját magukat nem szeretik, és ezt a hiányzó szeretet másokon akarják bevasalni. Ez csaphat át megfelelési kényszerbe, amikor olyan dolgokat is megtesznek másoknak, amiket valójában nem akarnak, és a megtett dologért cserébe várják a szeretetet. Tulajdonképpen nem tudnak nemet mondani sem.
Ahhoz, hogy valaki szeresse saját magát, ki kell gyomlálnia magából azokat a dolgokat és tulajdonságokat, amikről úgy érzi, hogy hátráltatják. Hosszú folyamat, de végül mindig megéri. :)
Fish1-nek igaza van. Köszönöm a választ!
"Pasi" vagyok, így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!