Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet találni normális pasit, aki nekem tetszik és nem csak szexelni akar?

Figyelt kérdés

tudom nem vagyok elkésve meg ilyenek

de már frusztrál, hogy 20 évesen még mindig nem volt egy normális randim se :D

szépnek tartanak egyébként

nekem elsősorban a kidolgozott testű, ápolt férfiak tetszenek, akik magasak

tudom, biztos magas "elvárások" :D de gondolom más is úgy van vele, hogy inkább azzal ismerkedik aki tetszik is neki...

nade, az ilyen típusú férfiakból merre vannak a normálisak?:D

2016. nov. 7. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Troll kérdés

Önértékelési gondok

Magas elvárások

2016. nov. 7. 20:34
 12/20 A kérdező kommentje:

leírtam kik tetszenek

nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag velük állok szóba :D

randim nem volt, kapcsolatom igen

kösz amúgy, jó fejek vagytok

oké, rosszul fogalmaztam meg a kérdést na...

egyébként edzőterembe nem akarok járni, nem szeretem ha néznek

tök poén hogy így lehordtok, pedig én nem bántottam egyikőtöket sem.

2016. nov. 7. 20:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem bántasz senkit, csak hülyeségeket írogatsz, és egyik mondatod üti a másikat...
2016. nov. 7. 21:05
 14/20 A kérdező kommentje:

miért is?

tisztáztam a félreértéseket amik a rossz megfogalmazásomból adódtak. :)

2016. nov. 7. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:

"randim nem volt, kapcsolatom igen "

Ezt, hogy csináltad? :)

2016. nov. 7. 21:20
 16/20 A kérdező kommentje:

nem tudom, 2× netről lett kapcsolat (3 és 2 év)

meg egy barátság szerű tönkrement... de az megint más és elég bonyolult.

2016. nov. 7. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

Úgy gondolom, hogy nem jó helyen próbálkozol és ez megpecsételi a kapcsolatok számát és minőségét.

Azt javasolnám, hogy próbálj meg olyan társaságba járni, ahol minél több emberrel ismerkedhetsz meg és ne pusztán a külsőség alapján szelektálj, hanem figyelj és tapasztalj. Ha tényleg férfi társaságra vágysz, menj el táncolni tanulni valami jó társaságba és pillanatok alatt megváltozik a "pasikról" a véleményed. Sok szerencsét!!!

2016. nov. 7. 22:26
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Őszintén kérdem: Egy olyan férfi, aki a világ minden nőjének kéne, miért akarna megállapodni? Úgyis talál egy még jobbat minden héten.
2016. nov. 7. 22:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert ilyen nem létezik, mint ahogy "normális" nő se. Ne legyenek illúzióid, mindenki dugni akar. Te nem szereted a szexet amúgy, vagy mi van? Egyébként meg aki kidolgozott testű és magas... Az majd pont le fog állni egy nővel, mikor minden ujjára akad bármikor. :D Gondolkozz már! A világ nem tündérmese.
2016. nov. 7. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok, mint te, mivel rendszeresen sportolok, vékony vagyok, jó alakom van, arcra is szépnek mondanak, konkrétan minden héten kezdeményez nálam valamilyen jó pasi, de sajnos a többségük tényleg csak szexre megy. És nem azért, mert ne lennék elég jó, ők maguk is mondják, hogy "jó csaj" vagyok, meg minek ismerkednének csúnya lánnyal, ha minden ujjukra jut szép :D Szóval...ki kell várni, amíg jön a megfelelő :)

21N

2017. máj. 20. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!