Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék megtalálni egy srácot, de csak pár képem van róla, név, kor, város és egy telefonszám ami nem biztos hogy még él. Hogyan?
megismerkedtem neten egy bi fiúval
elég jól elvoltunk egymással.. úgy volt, hogy találkozunk, de eltűnt :\
igen tudom, hogy veszett ügy :(
de nagyon kíváncsi vagyok rá :D elég a fb profilja is, nem zaklatási céllal akarom megtalálni...
a másik kérdésem:
pasik, ha egy nektek tetsző lánnyal jól kijöttök, miért futamodtok meg a tali elől? :)
19/L
íhogx miérrt:
1) interneten, nem is biztos hogy az, akinek kiálítja mgát, és nem akar lebukni
2) talált másik embert aki joobban tetszik
3) túl valós a helyzet és még nem érett feladni eddiggi életét
4) fél a csalódástól
5)stb
Nehéz lesz megtalálni
keresgélj a társkeresőkön
-lehet nem akar találkozni senkivel se
- lehet ne valós személy,interneten azt ír mindenki amit akar!
--nem akar lebukni,hogy ő ki valójában!
-csalódott,csalódástól fél
-félénk
Ha mindenképpen szeretnéd megtalálni őt,Facebookon írhatsz neki,és 1üzenetet írhatsz neki! ---ezzel nem veszíthetsz semmit sem! ---max-nem válaszol rá,de te megtettél érte valamit! egy próbát megér!
sok sikert!
A kepere mar rakerestem neten, de nem adott ra semmilyen talalatot... aminek kicsit orulok, mert ez azt jelenti, hogy kicsi a valoszinusege hogy fake :)
De igy viszont semmilyen "nyomom" sincs..
Illetve a tel.szamat beirtam facebook keresobe, de egy joval idosebb, hazas embert dobott ki, aki nem hasonlit ra... de ugyanaz a neve :| bar szerintem nem o lesz az, mert egyszer beszeltem vele es olyan tipik "bi sracos" hangja volt... :/
Mas otlet?
Amugy ha mondta vna h nem akar talizni akkor nem eroltetem es sztem mar annyira megismert h ezt tudja rolam...
Csalodastol en is felek :D most is csalodtam :(
Nem tudnek mit irni neki, meg szerintem felesleges is
Ha akarna tudna keresni :/
Es koszonom a valaszokat ! :)
Mindenki nagyon kedves es jol esik h nem egybol leszurtok h milyen szanalmas vagyok :o koszonom!
Mindenkinek nyomtam egy zoldet :)
nahát :) komolyan arra számítottam hogy majd mindenki lehord :o de kellemesen csalódtam :)
közben tegnap este arról a számról felregisztráltak viberre... de tudtommal egy számot nem adnak ki kétszer :D szóval.. gyanús.. lehet felhívom.. nem tudom mit mondjak az a gond :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!