Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzek barátnőt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőt ha a 10-ből 8 lány magasabb nálam?

Figyelt kérdés
Sajnos csak 158 centi vagyok. Ez két ok miatt van. Az egyik, hogy születésem óta vesebetegségem van (10 éve szervátültetésem is volt.) A másik, hogy alacsony családból jövök. Ha nem lennék beteg akkor is "csak" 6-8 centivel lennék magasabb. Akármerre járok sajnos azt kell látnom, hogy a lányok jó része magasabb nálam. Mondjuk engem annyira nem zavarna ha a lány 4-5 centivel magasabb lenne nálam. Nálam szerintem ez még beleférne. De még így is nehéz dolgom van. A magasságomra elég jó a következő 2 példa. Tavaly jártam egy OKJ tanfolyamra ahol én voltam az egyetlen férfi. Rajtam kívül csak nők voltak. Ennek ellenére kb 4-5 nő volt csak a 19-ből aki nagyjából olyan magas volt mint én... Finoman szólva nem volt kellemes érzés... de még ennél is rosszabb volt mikor múlt héten voltam egy koncerten. Itt volt kb 50 lány és mind magasabb volt nálam legalább egy fél fejjel! Sajnos arra a helyre ahova néha szoktam koncertekre járni nagyjából ugyanazok az emberek szoktak járni. Az a baj, hogy máshova programokra nem nagyon tudnék elmenni. Egyrészt mert olyan helyen lakom ahol nem sok olyan program van ami érdekelne. Másrészt amik engem érdekelnének azokon kevés a fiatal lány. Az egyetlen az a könyvklubok lennének. De én a környéken nem tudok ilyenről (már ha van.) Ha lenne se biztos, hogy ott több lenne az esélyem vagy sok lány lenne. Ráadásul a magasság egy dolog. Ezen kívül még sok mindennek egyeznie kellene mindkét félnél. Szerintetek mit tudnék tenni ebben a helyzetben? Már ha egyáltalán nekem érdemes próbálkoznom... 25/F
2016. nov. 5. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Keresd meg a 10-ből azt a 2 lányt!
2016. nov. 11. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és engem valahogy nem érdekel a magasság. Nálam egy kapcsolatban ez nem fontos. Az első szerelmem is a vállamig ért kb és 166 cm vagyok. Ha megszeret egy nő nem fogja érdekelni ez a dolog.
2016. nov. 11. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Az alapvető gond nem a magasságoddal van hanem a fejeddel! Belül!
2017. aug. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!