Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 kilós srácként van esélyem AKÁRMILYEN KINÉZETŰ, de ápolt (higiénia/fogak) csajjal összejönni, ha arcra nem vagyok csúnya? (sőt, valaki szerint helyes)
Figyelt kérdés
Kérlek értelmezzétek jól a kérdés (persze úgy is lesz olyan, aki szelektíven olvas). Ez a kérdés csak arról jutott eszembe, hogy rengeteg fura alakot láttam már barátnővel/élettárssal együtt és a testalkatomat leszámítva szerintem velem sok probléma nincs. A testsúlyomon persze próbálok változtatni, de az edzés ellenére is pokoli nehezen hízok, a magasságom meg természetesen adott, azon úgy sem fogok tudni változtatni. Viszont egyetemre járok, intelligensnek és normális személyiségnek tartom magamat. Kíváncsi vagyok, hogy ezen infók tudatában, ti mit gondoltok, hogy egy hozzám hasonló embernek van-e esély barátnőre, ha háttérbe szorítja a külsőre vonatkozó igényeit, de egy elhanyagolt emberre továbbra sem vágyik. Vagy a rossz genetikai adottság (amit nem lehet befolyásolni) és a tudatos igénytelenség (amin viszont lehet változtatni) kéz a kézben jár együtt? Mert igen válasz esetén, azt elég nagy igazságtalanságnak tartom és szomorúan konstatálom.2016. nov. 4. 21:39
21/23 anonim válasza:
Az olcsóbb ch valóban elég tré ötlet,mert egészséges életvitel is van.Főleg hogy írta,hogy issza a sza/r cukrot is edzés után.A zsír egy jó megoldás viszont.Könnyű belőle elérni a kalória pluszt és egészségesebb mint a ch.
22/23 Taushi válasza:
Ha csak azt akarod elérni, hogy ne 55 kg legyél, nem feltétlen csak izomból, nem akarom elhinni, hogy nem tudsz meghízni. Rendelsz egy pizzát, cca 1800 kalória, ha normális méretű. megeszel egyet vacsorára mondjuk heti párszor, garantálom, hogy hízni fogsz.
Tudom elvetemült hülye ötlet, ami még egészségtelen is, de a célnak megfelel ideiglenesen. Max még a cukros löttyöket is bevetheted, 2 liter naponta, és tessék. Olyan nincs, hogy ezek mellett valaki ne hízna meg.
23/23 anonim válasza:
Vagy menj el orvosi kivizsgálásra, hátha van valami emésztési vagy hormonális problémád (amin utána könnyen segíteni lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!