Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 kilós srácként van esélyem AKÁRMILYEN KINÉZETŰ, de ápolt (higiénia/fogak) csajjal összejönni, ha arcra nem vagyok csúnya? (sőt, valaki szerint helyes)
A sport mozgásba tegyél fel kérdést a kajálásról,mert ilyen nincs,hogy valaki nem tud hízni.
a leggyakoribb okok
1.lusta enni.
2.enne,de lusta megvenni és elkészíteni a kaját.
3.nulla az ismeret anyaga a táplálkozásról vagyis lusta.
4.realitás érzék nulla és azt állítja sokat eszik,aztán amikor számolunk egy kalória mennyiséget akkor kiderül,hogy afrikai éhező szintű a kalória bevitele.
tehát lusta lusta lusta.
"mindről kiderült, hogy valami aberrált perverz vagy pszichiátriai eset."
Na ez az! Az összes füvezik azért nem tud hízni, és az összes csőnadrágos kis buuuuzi valójában a saját nemére bukik, ez azért erősen látszódik már a kinézetükből is!
És ami még nagyon fura: akik itt jelentkeztek, hogy ők olyanok, mint kérdező, az nagyon-nagyon szomorú!
100 év alatt nem volt annyi selejt, mint manapság és itt a gyakorin néhány perc alatt.
11-es tökéletesen írja.
Àtnézném a kajatervedet,meg edzéstervedet is.
Mi lenne ha elmennél személyi edzôhöz?
Eszel napi 6-7-szer,iszol turmixokat tripla adagot?
Heti mennyit eddzel? 4 edzés meg van?
Több sebbôl vérzik a dolog nàlad.
#12: Büszke lehetsz magadra, hogy így tudsz általánosítani. Életemben nem füveztem, még cigit is csak pár alkalommal szívtam, egyszerűen csak ilyen sz*r a genetikám.
#13: "Eszel napi 6-7-szer,iszol turmixokat tripla adagot?"
---
Szerinted ki a f***nak van pénze, de legfőképpen energiája/ideje napi 7-szer zabálni? Én nem vagyok egy ingyenélő testépítő, aki egész nap a súlyok, a turmixlöttyök meg a csinos gold diggerek társaságában tölti az idejét, miközben a saját edzőterme pörgeti neki a sok lóvét. Aki minden nap reggeltől estig dolgozik főleg ha mellette tanul, az nem fog tudni precízen odafigyelni magára. Jelenleg is fogyasztok tömegnövelőt minden edzés után (heti 3 osztott) és max napi 5 alkalommal eszek, ha nem feledkezel el róla, de ennél többet nem fogok tudni tenni magamért.
MENJ EL DOLGOZNI.
Én egyetem,fôállás mellett napi 6-7-szer kajáltam akkor is.
És nem büfészakon voltam,hanem infón.
De látom kifogàs az megy,akkor maradsz ilyen és maradnak a prostik vagy a kezed.
"meg a csinos gold diggerek társaságában tölti az idejét"
Itt van a kutya elásva!
Tehát akkor ezek szerint a műtőasztalon készült nők az eseteid...
Ez szép. CSakhogy a műnők nem rád fognak bukni, nem tűnt még fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!