Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 55 kilós srácként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

55 kilós srácként van esélyem AKÁRMILYEN KINÉZETŰ, de ápolt (higiénia/fogak) csajjal összejönni, ha arcra nem vagyok csúnya? (sőt, valaki szerint helyes)

Figyelt kérdés
Kérlek értelmezzétek jól a kérdés (persze úgy is lesz olyan, aki szelektíven olvas). Ez a kérdés csak arról jutott eszembe, hogy rengeteg fura alakot láttam már barátnővel/élettárssal együtt és a testalkatomat leszámítva szerintem velem sok probléma nincs. A testsúlyomon persze próbálok változtatni, de az edzés ellenére is pokoli nehezen hízok, a magasságom meg természetesen adott, azon úgy sem fogok tudni változtatni. Viszont egyetemre járok, intelligensnek és normális személyiségnek tartom magamat. Kíváncsi vagyok, hogy ezen infók tudatában, ti mit gondoltok, hogy egy hozzám hasonló embernek van-e esély barátnőre, ha háttérbe szorítja a külsőre vonatkozó igényeit, de egy elhanyagolt emberre továbbra sem vágyik. Vagy a rossz genetikai adottság (amit nem lehet befolyásolni) és a tudatos igénytelenség (amin viszont lehet változtatni) kéz a kézben jár együtt? Mert igen válasz esetén, azt elég nagy igazságtalanságnak tartom és szomorúan konstatálom.

2016. nov. 4. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%

A sport mozgásba tegyél fel kérdést a kajálásról,mert ilyen nincs,hogy valaki nem tud hízni.

a leggyakoribb okok

1.lusta enni.

2.enne,de lusta megvenni és elkészíteni a kaját.

3.nulla az ismeret anyaga a táplálkozásról vagyis lusta.

4.realitás érzék nulla és azt állítja sokat eszik,aztán amikor számolunk egy kalória mennyiséget akkor kiderül,hogy afrikai éhező szintű a kalória bevitele.

tehát lusta lusta lusta.

2016. nov. 5. 00:00
 12/23 anonim ***** válasza:
48%

"mindről kiderült, hogy valami aberrált perverz vagy pszichiátriai eset."

Na ez az! Az összes füvezik azért nem tud hízni, és az összes csőnadrágos kis buuuuzi valójában a saját nemére bukik, ez azért erősen látszódik már a kinézetükből is!

És ami még nagyon fura: akik itt jelentkeztek, hogy ők olyanok, mint kérdező, az nagyon-nagyon szomorú!

100 év alatt nem volt annyi selejt, mint manapság és itt a gyakorin néhány perc alatt.

2016. nov. 5. 04:57
 13/23 anonim ***** válasza:

11-es tökéletesen írja.

Àtnézném a kajatervedet,meg edzéstervedet is.

Mi lenne ha elmennél személyi edzôhöz?

Eszel napi 6-7-szer,iszol turmixokat tripla adagot?

Heti mennyit eddzel? 4 edzés meg van?

Több sebbôl vérzik a dolog nàlad.

2016. nov. 5. 10:03
 14/23 A kérdező kommentje:

#12: Büszke lehetsz magadra, hogy így tudsz általánosítani. Életemben nem füveztem, még cigit is csak pár alkalommal szívtam, egyszerűen csak ilyen sz*r a genetikám.

#13: "Eszel napi 6-7-szer,iszol turmixokat tripla adagot?"

---

Szerinted ki a f***nak van pénze, de legfőképpen energiája/ideje napi 7-szer zabálni? Én nem vagyok egy ingyenélő testépítő, aki egész nap a súlyok, a turmixlöttyök meg a csinos gold diggerek társaságában tölti az idejét, miközben a saját edzőterme pörgeti neki a sok lóvét. Aki minden nap reggeltől estig dolgozik főleg ha mellette tanul, az nem fog tudni precízen odafigyelni magára. Jelenleg is fogyasztok tömegnövelőt minden edzés után (heti 3 osztott) és max napi 5 alkalommal eszek, ha nem feledkezel el róla, de ennél többet nem fogok tudni tenni magamért.

2016. nov. 5. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:

MENJ EL DOLGOZNI.

Én egyetem,fôállás mellett napi 6-7-szer kajáltam akkor is.

És nem büfészakon voltam,hanem infón.

De látom kifogàs az megy,akkor maradsz ilyen és maradnak a prostik vagy a kezed.

2016. nov. 5. 11:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de ha ennyire nem tudsz hízni, nem lenne célszerű olcsóbb szénhidrátokkal tovább növelni a bevitt kalóriát? Ha szerencséd lenne nem kéne többet sem költened. Utána kéne nézni.
2016. nov. 5. 12:41
 17/23 anonim ***** válasza:
És mégis mi a franc értelme lenne egyébként olcsó szénhidrátokkal megtömnie magát? Az sem egészségesebb, mint vékonynak lenni.
2016. nov. 5. 12:44
 18/23 anonim ***** válasza:

"meg a csinos gold diggerek társaságában tölti az idejét"

Itt van a kutya elásva!

Tehát akkor ezek szerint a műtőasztalon készült nők az eseteid...

Ez szép. CSakhogy a műnők nem rád fognak bukni, nem tűnt még fel?

2016. nov. 5. 14:28
 19/23 anonim ***** válasza:
A többi részével egyetértek...
2016. nov. 5. 14:29
 20/23 A kérdező kommentje:
#18: Te ostoba, hol írtam én ilyen? Csupán egy megszokott jelenséget említettem, de ezek szerint te még nem jártál konditeremben. De persze...próbálj még mást is belemagyarázni a kommentembe.
2016. nov. 5. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!