Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell definiálni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell definiálni ezt a dolgot, hogy nincs meg a kémia? Hormonhiány lehet az oka? Érdemes orvoshoz fordulnom?

Figyelt kérdés
3 év alatt 5 nőtől kaptam meg ezt a dolgot, hogy nincs meg a kémia, mindig ki is lettem e miatt dobva. Kezdjük sorban: 5 nap (szexkapcsolat volt inkább), 2 hónap, fél év, 1 év, 1.5 év. Ez az 5 kapcsolatom volt az elmúlt bő 3 év alatt. Mind az 5 nőnek nagyon bejöttem, állandóan szeretkezni akartak velem. Hozzá kell tennem, hogy 30 vagyok, ők pedig 21-25 közöttiek voltak. Mind az 5 alkalommal megkaptam, hogy mennyire vonzó vagyok stb, jó a szex is, de nem jön az a plusz, az a szikra, az a tűz és emiatt mindig vége lett a kapcsolataimnak. Már arra gondoltam, hogy 5 ilyen csalódás nem a véletlen műve, mert az elődeim (volt párjuk) mind rosszabb férfi volt kinézetre mint én, mégis ott voltak erős érzelmek, felém meg alig. Lehet hormonhiány az oka? Orvoshoz érdemes lenne elmennem? Segítsetek.
2016. nov. 4. 14:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De a maghasadást megérteni kell. Egy érzést nem lehet elmagyarázni. Vagyis el lehet, de a maghasadást, a Pitagorasz tételt, minden objektív dolgot csak egyféleképpen lehet érteni, és mindenki ugyanúgy érti. Egyszerűbb példával, azt sem tudom, milyen érzés, ha tökön rúgnak. Azt sem tudom alapból elképzelni, milyen, ha péniszem van.
2016. nov. 4. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Most nem azért az egyik hozzászóláson megakadva..melyik nő az aki lefekszik egy nem pénzes csávóval amikor arra vágyna? Én ha pénzes csávót akarnék már elnézést gusztosom se lenne a csóringerekhez...ezt csak csóringerek mesélhetik be magunknak hátha egyszer szerencséjük lesz? De miben? :D
2016. nov. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!