Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől függ a nőben ez a kémia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a nőben ez a kémia van feléd (férfi felé) vagy nincs dolog?

Figyelt kérdés
Én egy egész vonzó férfi vagyok sok nő szemében (ha kérnek képet, szívesen küldök, tényleg jóvágású férfi vagyok), akiknek annyira nem jövök be, azok is azt mondták, hogy nem rossz. Nekem eddig 5 párkapcsolatom volt 30 évesen. Ezekből 4-nél nem alakult ki felém az a bizonyos kémia, nem jött az a bizonyos szikra, csak kötődés, szeretet volt. Előző párjaiknál jobban néztem ki, mind ezt mondta, de én is láttam a képek szerint. Mondták, hogy jól nézek ki, erős a szexuális kisugárzásom. De a kémia sosem jött elő belőlük, csak 1 esetben. Mi lehet ez, hogy nem tudtam szikrát kiváltani? Talán hormonhiányos vagyok? Feromon hiány? Már arra gondoltam orvoshoz megyek, mert ez a 4 csalódás már ezt mondatja velem. Kettő viszont azt mondta, hogy a volt párjuk ha nem is volt fizikailag annyira vonzó,szex is jobb volt velem, viszont a személyisége az olyan szerelmet váltott ki, hogy elsöpört mindent? Ennyire fontos az is ehhez a szikrához?
2016. okt. 27. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Én foszfort használok. Mindig van nálam egy kis csomaggal.

Egyébként jól gondolod, feromon hiány lesz, menj el a háziorvosodhoz felír majd receptre. Ha nincs javulás, ajánlott egy teljes körű endokrinológiai kivizsgálás.

2016. okt. 27. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Háziorvos egyértelmű.
2016. okt. 27. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:
32%

A kémiával a vonzódást szokták kifejezni.

Lehet, hogy tetszettél nekik, de valószínűleg nem vonzódtak hozzád annyira.

Képet küldhetsz.

2016. okt. 27. 11:10
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha jóképű és izmos, 90 kiló vagy, akkor meg van minden nőben a kémiai vonzalom, ha átlagos arcod van, 60 kiló vagy és vékony, akkor szarnak rád a nők, mint rám.
2016. okt. 27. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Szóval a kémiára a felszínes nők szavatkoznak, akiknek a külső a fontos. Nem véletlenül vagyok szűz 25 évesen.
2016. okt. 27. 11:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Küldök képet, sportos férfi vagyok és szerintem az arcom is vonzó. Mégis nincs kémia.
2016. okt. 27. 11:25
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

A "nincs kémia" a vonzalom hiányának eufemisztikus kifejezése a nőknél. A dolognak a kémiához csak annyi köze van, hogy a nőben a megjelenésed elindít-e bizonyos biokémiai folyamatokat, vagy sem.

Nyilván nem tudom, hogy hogy nézel ki, meg férfi vagyok, nem is tudnám megítélni. Viszont az, hogy valakik szerint "jóvágású" vagy, nem igazán jelent semmit. Ha anyuka, család mondja, semmiképpen. Ha férfitársak, az sem. Ha nők, akkor miért nem velük vagy? Az pedig, hogy azok szerint sem vagy rossz, akiknek nem jössz be... Ez egyértelműen csak udvariaskodás, nem akarnak megbántani.

2016. okt. 27. 11:44
 8/14 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg gázul nézek ki.

[link]

2016. okt. 27. 12:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Elég folyadékot iszol?

Vegyél egy motort, annál lesz szikra!

F.

2016. okt. 27. 12:28
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Kémia az van vagy nincs. Még csak nem is függ a kinézettől sokszor. Gondolom te is átélted már, hogy egy szépnek mondott csaj nem igazán vonzott, de egy sok átlagos pedig igen.
2016. okt. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!