Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől függ a nőben ez a kémia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a nőben ez a kémia van feléd (férfi felé) vagy nincs dolog?

Figyelt kérdés
Én egy egész vonzó férfi vagyok sok nő szemében (ha kérnek képet, szívesen küldök, tényleg jóvágású férfi vagyok), akiknek annyira nem jövök be, azok is azt mondták, hogy nem rossz. Nekem eddig 5 párkapcsolatom volt 30 évesen. Ezekből 4-nél nem alakult ki felém az a bizonyos kémia, nem jött az a bizonyos szikra, csak kötődés, szeretet volt. Előző párjaiknál jobban néztem ki, mind ezt mondta, de én is láttam a képek szerint. Mondták, hogy jól nézek ki, erős a szexuális kisugárzásom. De a kémia sosem jött elő belőlük, csak 1 esetben. Mi lehet ez, hogy nem tudtam szikrát kiváltani? Talán hormonhiányos vagyok? Feromon hiány? Már arra gondoltam orvoshoz megyek, mert ez a 4 csalódás már ezt mondatja velem. Kettő viszont azt mondta, hogy a volt párjuk ha nem is volt fizikailag annyira vonzó,szex is jobb volt velem, viszont a személyisége az olyan szerelmet váltott ki, hogy elsöpört mindent? Ennyire fontos az is ehhez a szikrához?
2016. okt. 27. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Aki nem ért hozzá, minek ír?

A NŐKNÉL a KÉMIA azt jelenti, hogy a nő képes kiszagolni a férfi immunrendszerét (ez nyomokban lerakódik a bőrön).

Természetesen az fog tetszeni neki, amelyik a legjobban különbözik az övétől - ezért aztán minden nőnél más a "kémia"!

Ne lepődj meg rajta, ez nem tudatos. Nem tudja a nő, hogy miért vonzódik hozzád (persze a jóképűség, stb. az más téma).

Az immunrendszer típusán nem lehet változtatni, az öröklött.

EZT jelenti a kémia.

Amúgy többször volt már a kérdés.

2016. okt. 27. 13:19
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Ezt lehet érezni, ez vonzalom, de nem a klasszikus jóképűség váltja ki, hanem neked tetsző arc, test, illatok, hang, személyiség kombó. Volt már, hogy összejöhettem volna egy 10\10-es pasival, de nála sem éreztem "azt". Nem tetszett az illata és a személyisége.

Tudod, ha durvábban akarnék fogalmazni, akkor mi válogatunk helyettetek. ;)

2016. okt. 27. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
11-es Írása hülyeség.
2016. okt. 28. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:

aqer, neked minden hülyeség, amit nem értesz - és sajnos nagyon sok ilyen dolog van.

Talán nézz utána.

2016. okt. 28. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!