Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz manapság párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz manapság párt találni ha valaki tényleg kedves és kitartó?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen már nem értem, mivel van a gond. Akár hónapokon át várok arra, hogy végre eljöjjön velem randizni az akivel beszélgetek és a végén mégis mindig én vagyok a paraszt, meg a nyomulós, meg egyebek. Nem értem. Mindig azt hallom, hogy a pasik mekora bunkók és mekkora parasztok, én meg igyekszem mindig kedves lenni és várni bármennyit, hogy ne miattam kelljen akár máshonnan időt spórolnia és a végén mégsem jön el velem senki randizni, sőt, mint írtam én vagyok a bunkó. Nem értem, mindig azt hallgatom, hogy milyen kedves meg ragaszkodó típus vagyok és az milyen jó, de a végén mégis ha akarnék valamit akkor egyből lerázás vagy először szivatás és aztán lerázás, már nem értem. Tény, hogy annyira nem vagyok jó pasi sem, de azért ennyire szerintem ronda se vagyok.

2016. nov. 3. 13:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Soha nem szoktam megkérdezni ha nem mondja, csak pont azért kérdeztem rá annysizor mert mindig azt mondta, hogy már nagyon vár egy olyan pasit aki türelmes és kitart mellette de mégis láttam hogy semerre se jutunk.
2016. nov. 5. 11:38
 22/28 Noblesse Oblige ***** válasza:

Fordítok:

"mindkettő azzal jött, hogy mennyire bunkók a apsik, hogy sose várnak rá meg bunkók vele "

Ez annak a női esete, amikor randin a pasi a nőnek azt kezdi el ecsetelni, hogy minden nő egy mocskos ribib, egy aljadék szutyok... csak a lányok ezt finomabb verzióba csinálják. Az a lány aki erre a szövegre rákezd, az téged nem vesz férfi számba. Lelki szemetes max, de férfi biztos nem. És ahogy épeszű némber nem kezd olyan férfival aki szerint minden nő egy szutyok, úgy legyen már neked is annyi eszed, hogy aki egy kalap alá von a többi férfival, pláne ha nem is ismer, akkor otthagyod, mert NEM ÉRDEKLED!

"és akárhányszor rákérdeztem mindig azt mondta, hogy amint lesz ideje szívesen randizna velem"

Ez annyit tesz: kiskedden soha napján! Én félénk lány vagyok, de tinikoromban az első randimat is 3 hét alatt lebeszéltük! (az más kérdés, hogy a fiú nem jött el) Ha ilyen szöveget megereszt, akkor fejben ki is toldhatod: kiskedden és soha napján! Ha érdekled a lányt, akkor nem kell hónapokig levelezni, mert kíváncsi lesz rád.

Naiv vagy ezen a területen, ezért segítettem. Ne hagyd magad. Ha egy lány érdeklődő, rákérdez a dolgaidra, nem nyomja az unalmas rizsát, azzal próbálkozz. Ezeket hagyd a fenébe, mert soha esélyt sem akartak adni neked!

Minden jót!

2016. nov. 5. 12:15
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, igyekszem de sajnos 21 évesen még senkim se volt, szóval nem vagyok túl jó ezen a téren.
2016. nov. 5. 12:18
 24/28 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igen, de nem kell ahhoz párkapcsolat, hogy kapcsolj, hogy valami nem ok. Ne hagyd kihasználni magad. Mikor egy srác azzal a szöveggel akart felszedni, hogy "van barátnője, de haldoklik a kapcsolata" valahogy nem kellett tapasztalat, hogy tudjam, hogy ez a pasi nem játszik fair módon.

Ezeket a dolgokat meg lehet tanulni párkapcsolat nélkül is. Veled inkább az a baj, hogy nagyon szeretnéd, hogy összejöjjön, ezért jóindulatú vagy a másikkal szembe és rendere meg is járod. Sajnos önzőnek is kell lenned, és nem minden áron kapcsolat! Ezt fontos szem előtt tartani!

2016. nov. 5. 13:04
 25/28 A kérdező kommentje:
De már nem hiszek abban, hogy bárhogy is sikerülne, ezért nem tudok ilyenekre figyelni.
2016. nov. 5. 13:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Ne légy ilyen kishitű. Amikor nagyobb pofonokat fog adni neked az élet, azt hogy fogod majd viselni? Állj a sarkadra! Vagy elkönyvelted, hogy örök vesztes vagy, és esélyt sem adsz arra, hogy egyszer legalább győzhess?
2016. nov. 5. 14:11
 27/28 A kérdező kommentje:
Csak párkapcsolat terén adtam fel, ott már elegem van. Elvégzem az egyetemet és aztán pár év nemzetközi kamionozás aztán megpróbálom a légiirányítás, a párkapcsolati részre meg szar*k mostmár örökre.
2016. nov. 5. 15:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Na haver. Én egy évvel vagyok fiatalabb nálad, eddig párkapcsolat nélkül. Sosem jött úgy össze, hogy megvolt a kölcsönösség és sok lánnyal randiztam. Amit múltkor leírtam az volt a kivétel. Összesen 2 lánynak volt annyi gerince, hogy azt mondja bocsi, de nem akarok semmit. És teljesen békésen elváltunk egymástól.
2016. nov. 5. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!