Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz manapság párt találni ha valaki tényleg kedves és kitartó?
Fordítok:
"mindkettő azzal jött, hogy mennyire bunkók a apsik, hogy sose várnak rá meg bunkók vele "
Ez annak a női esete, amikor randin a pasi a nőnek azt kezdi el ecsetelni, hogy minden nő egy mocskos ribib, egy aljadék szutyok... csak a lányok ezt finomabb verzióba csinálják. Az a lány aki erre a szövegre rákezd, az téged nem vesz férfi számba. Lelki szemetes max, de férfi biztos nem. És ahogy épeszű némber nem kezd olyan férfival aki szerint minden nő egy szutyok, úgy legyen már neked is annyi eszed, hogy aki egy kalap alá von a többi férfival, pláne ha nem is ismer, akkor otthagyod, mert NEM ÉRDEKLED!
"és akárhányszor rákérdeztem mindig azt mondta, hogy amint lesz ideje szívesen randizna velem"
Ez annyit tesz: kiskedden soha napján! Én félénk lány vagyok, de tinikoromban az első randimat is 3 hét alatt lebeszéltük! (az más kérdés, hogy a fiú nem jött el) Ha ilyen szöveget megereszt, akkor fejben ki is toldhatod: kiskedden és soha napján! Ha érdekled a lányt, akkor nem kell hónapokig levelezni, mert kíváncsi lesz rád.
Naiv vagy ezen a területen, ezért segítettem. Ne hagyd magad. Ha egy lány érdeklődő, rákérdez a dolgaidra, nem nyomja az unalmas rizsát, azzal próbálkozz. Ezeket hagyd a fenébe, mert soha esélyt sem akartak adni neked!
Minden jót!
Igen, de nem kell ahhoz párkapcsolat, hogy kapcsolj, hogy valami nem ok. Ne hagyd kihasználni magad. Mikor egy srác azzal a szöveggel akart felszedni, hogy "van barátnője, de haldoklik a kapcsolata" valahogy nem kellett tapasztalat, hogy tudjam, hogy ez a pasi nem játszik fair módon.
Ezeket a dolgokat meg lehet tanulni párkapcsolat nélkül is. Veled inkább az a baj, hogy nagyon szeretnéd, hogy összejöjjön, ezért jóindulatú vagy a másikkal szembe és rendere meg is járod. Sajnos önzőnek is kell lenned, és nem minden áron kapcsolat! Ezt fontos szem előtt tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!