Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz manapság párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz manapság párt találni ha valaki tényleg kedves és kitartó?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen már nem értem, mivel van a gond. Akár hónapokon át várok arra, hogy végre eljöjjön velem randizni az akivel beszélgetek és a végén mégis mindig én vagyok a paraszt, meg a nyomulós, meg egyebek. Nem értem. Mindig azt hallom, hogy a pasik mekora bunkók és mekkora parasztok, én meg igyekszem mindig kedves lenni és várni bármennyit, hogy ne miattam kelljen akár máshonnan időt spórolnia és a végén mégsem jön el velem senki randizni, sőt, mint írtam én vagyok a bunkó. Nem értem, mindig azt hallgatom, hogy milyen kedves meg ragaszkodó típus vagyok és az milyen jó, de a végén mégis ha akarnék valamit akkor egyből lerázás vagy először szivatás és aztán lerázás, már nem értem. Tény, hogy annyira nem vagyok jó pasi sem, de azért ennyire szerintem ronda se vagyok.

2016. nov. 3. 13:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem a neten ismerkedtem meg velük, hanem élőben ahol nyáron dolgoztam, nyár után beszélgettünk neten.
2016. nov. 3. 16:46
 12/28 anonim ***** válasza:
65%

Régen nőknek kedves vagy akkor jó vagy nekik.

Mostani nőknek jó külső vagy sok pénz, akkor jó vagy nekik.

2016. nov. 3. 17:25
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

Azért szívatnak, mert látják rajtad, hogy veled bármit meg lehet csinálni. Kedves, ragaszkodó, kitartó típusú pasinak gondolod magad? A nőket kiborítják az ilyen túl romantikus, nyálas, állandóan kedveskedő, papucs típusú pasik, akik amikor az érdeklődés hiányát mutató nyilvánvaló jeleket észrevették, még akkor is tovább udvarolnak.

Nem azt mondom, hogy legyél bunkó. Hanem azt, hogy felejtsd el ezt a mézesmázos, kedveskedő, aranyos viselkedést. Senkit se fogsz meggyőzni vele, inkább taszító. Képviseld a határozottságot, legyél tapintatos, vedd észre rögtön azt, amikor valakinek nem vagy az esete, ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belőled. Az nem kitartás, hogy bármennyit vársz valakire. Ha téged akar egy nő, elintézi, hogy minél hamarabb találkozhasson veled, nem várat hetekig. Ha meg valóban ronda vagy, akkor kiemelkedően jó duma és kisugárzás nem árt, ha van.

2016. nov. 3. 18:58
 14/28 anonim ***** válasza:
Miért vársz hónapokat? Én max 2-3 hetet szoktam, felesleges ennyit halasztani
2016. nov. 3. 22:30
 15/28 A kérdező kommentje:
De pont azért vártam, mert mindkettő azzal jött, hogy mennyire bunkók a apsik, hogy sose várnak rá meg bunkók vele és akárhányszor rákérdeztem mindig azt mondta, hogy amint lesz ideje szívesen randizna velem. Akkor mostmár senkiben nem lehet hinni?
2016. nov. 3. 22:32
 16/28 anonim ***** válasza:

Haver, ha valaki 1 hónapon belül - itt ez most a szélsőség, azaz a visszahúzódó csajok - nem hajlandó rád szánni másfél órát IRL. Az később se fog. Tapasztalatból mondom. Hacsak nincs külföldön/kórházban/vizsgaidőszak, akkor nem létezik, hogy ne érne rá, ha amúgy érdekled.

Én 1-2 hét után fel szoktam hozni a találkozás témát, hogy mikor ér rá a jövőben stb. A te időd is drága, ne pazarold olyanra akit nem érdekelsz. Remélem értesz

2016. nov. 4. 00:38
 17/28 anonim ***** válasza:

Ez az amint lesz időm, meg tanuld meg, hogy hazugság. Mindenki nagyjából tisztában van mi a napi rutinja és mit fog csinálni az elkövetkező akár 1 hónapban.

Ha azt mondja nem ér rá, de xy időpont neki jobb lenne vagy vizsgák után és hasonlók, akkor az nyert helyzet, ha a távoli jövőbe lóg valami, hogy majd ha ráér, akkor szedd a sátorfádat.

2016. nov. 4. 00:41
 18/28 anonim ***** válasza:

Na mégegy :D Beszéltem egy lánnyal tök jól eldumáltunk és ugyanúgy felhoztam a találkozó dolgot. Ő aztmondta szerinte ez túl korai lenne még. Rá pár napra meg is mondta, hogy nem szeretne velem találkozni, mert nem vagyunk kompatibilisek szerinte.

Én is meg ő is mentünk tovább a dolgunkra.

2016. nov. 4. 00:43
 19/28 A kérdező kommentje:
Neked legalább megmondták, én vagy 10-er rákérdeztem, hogy érdekli-e a dolog és mindig azt mondta, hogy igen, pedig végül kiderült, hogy nem.
2016. nov. 4. 16:42
 20/28 anonim ***** válasza:

Minek tízszer megkérdezni, hogy érdekled-e a lányt? Ennyire nem vagy biztos magadban? Látnod kéne, hogy nem érdekled, attól még, hogy sokszor megkérdezed és mindig igent ír, a helyzet nem változik. Csak azért írt igent, mert annyira nem érdekelted a lányt, hogy még arra is sajnálta az időt, hogy nemet mondjon és utána kisregényt írjon arról, mi a baja veled pontosan. Nem te voltál az egyetlen, aki randira akarta hívni.

Amennyire hízelgő, könyörgő a viselkedésed a leírtak alapján, szinte biztos vagyok benne, hogy aki elutasított téged, attól egyből megkérdezted, mi volt a baja veled. Én nem bántani akarlak amúgy ezekkel a sorokkal, hanem ráébreszteni téged arra, hogy rosszul kezeled az egész dolgot.

2016. nov. 5. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!