Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mennyire elnézőek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mennyire elnézőek egy férfiban külsőt és belsőt illetően?

Figyelt kérdés
Tehát ha viszonylag jól néz ki a férfi, sportos, megvan a külseje, de belül nem egy olyan nagyon domináns, mennyire elnézőek?
2016. nov. 2. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Elnézőek?? :D ezt így ebben a formában nem tudom értelmezni. Nem az én dolgom idegeneknek "elnézni" a személyiségüket, vagy bármijüket.

Sokféle férfihoz vonzódom külsőleg és belsőleg egyaránt. Ha a "belül nem egy olyan nagyon domináns" nem azt jelenti hogy tutyimutyi és a nőkre nézni sem mer, akkor ezzel a tulajdonsággal semmi gond nincs. Nem kell mindenkinek dominánsnak lenni.

2016. nov. 2. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem elnézés kérdése... a páromnak elnézem a tulajdonságait, hanem azért választottam, mert értékelem. Régen rossz lenne, ha valamilyen hülye kompromisszum alapján lennék vele. Nem kerestem domináns férfit, de tutyimutyit sem. A párom "pont jó" ebből a szempontból: figyelmes, megértő, gyengéd, de ha kell, akkor tud határozott is lenni. Az ágyban viszont domináns, amit imádok. :)
2016. nov. 2. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
a páromnak NEM elnézem
2016. nov. 2. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

neked a dominancia a legfőbb problémád vagy csak most írtál egy példát? mivel vannak ettől sokkal súlyosabb gondok is: pl. egoista, önző, anyuci pici fiacskája, döntésképtelen, képtelen felelősséget vállalni a saját tettéért, tiszteletlen, búvalb..szott, életunt, negatív beállítottságú..stb.

ha külsőre passzol és az általam leírtak közül több is szerepel a belső tulajdonságai között, akkor nem érdekel a srác

de még mielőtt elkezdenék ismerkedni valakivel megkérdezem, hogy dohányzik-e és szokott-e alkoholt inni. ha mind a kettőre igen, vagy csak a dohányzásra igen, akkor el se kezdek vele ismerkedni!

2016. nov. 2. 16:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Na a 4. ez legalább őszinte.
2016. nov. 2. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
osztom a 4est, csak nekem a 2 feltett kérdéshez, még megy egy pár.
2016. nov. 2. 17:08
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem csak annyi a lényeg, hogy azért merjen már randira hívni meg megcsókolni...:D Onnantól kezdve nem számat. Különben is azt szeretem, ha egyenrangúak vagyunk a másikkal, és nem nyomjuk el egymást.
2016. nov. 2. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

Ami azt illeti, külsőre nekem kb minden második férfi bejönne, akit az utcán láttam eddig, szóval nem igazán nagyok az igényeim ezen a téren. Belsőt illetően azonban spártai szigor van, ha ott valami nem stimmel, akkor nincs kegyelem. Úgy gondolom, hogy egy életet nem lehet leélni egy csinos pofival, kigyúrt testtel- ami egyébként is megöregszik és elveszíti a vonzerejét-, ha nincs mögötte tartalom. Viszont egy hosszú távú párkapcsolatban (továbbra is: életre szóló terveknél) a belső tulajdonságoknál nem igazán szabad(na) kompromisszumok tömegének lennie. Igen, magában a kapcsolatban vannak kompromisszumok, hozunk áldozatokat, persze, de nem fogok együtt élni valakivel, akinek korlátozott az intelligenciája, csak azért, mert kedves és jóképű.

Inkább maradok egyedül, macskás öregasszonyként, minthogy olyannal alapítsak családot, olyannal akarjam leélni az életem, aki hosszú távon irritál, csak súrlódásaink vannak, nem értjük meg egymást, és egyébként sem tudom tisztelni.

2016. nov. 2. 17:36
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Mármint miről beszélünk, arról,hogy csámpás a fogad, vagy fejbe lőttél egy csecsemőt?
2016. nov. 2. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ha te azért sírsz hogy hímsoviniszta bunkó lehess, akkor veled az a baj. Én biztos nem lennék ilyen tipikus domináns paraszttal. Felnőtt ember vagyok, nincs szükségem arra, hogy mások lenyomjanak és irányítsanak, főleg nem a párom.

Amúgy minden tulajdonság egyedi elbírálás alá esik, van olyan ami elfogadható, van olyan ami nem, és ahogy a fenti eset is mutatja, van olyan amiről te azt hiszed, hogy rossz tulajdonság, pedig nem.

2016. nov. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!