Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értsétek meg, nem a külső számít, a belső annál inkább (? )
Nemrég beszélgettem egy sráccal, nem volt számomra túl vonzó, mégis, úgy döntöttem adok neki esélyt, mert miért ne. Eleinte tök jól elbeszélgettünk, aztán valamire nem úgy reagáltam ahogy ő azt elvárta volna, innentől kezdve megmutatta a rossz oldalát, elkezdett bunkózni, kibeszélt, leidiótázott, elmondott mindennek, jóformán elküldött a fenébe.
Nos, csak annyit akartam ezzel mondani, hogy ne a külsőtökre fogjátok, hogy nincs barátnőtök, mert ha így viselkedtek mint a fent említett jómadár, akkor nem kell csodálkozni az elutasításokon.
Tehát találkoztál egy bunkó sráccal, ezért minden srác bunkó, aki nem néz ki jól és nincs csaja? Vagy milyen összefüggést láttál egy általad tapasztalt dolog és a többiek között? :D
Ismerek teljesen normális srácokat, akiknek nincs csajuk. Senkit sem érdekelnek.
Bunkó vagyok, de az átlagnál jobban nézek ki. Szinte mindig van csajom.
Semmilyen összefüggést nem látott. Ez egy pillanatnyi hangulat változás következménye.
Idegességből született szavak összessége.
Semmit ne vegyen komolyan, aki erre az oldalra látogat. Röviden ez a közhely, általános igazság, jó tanács.
63 százalékos vagyok. Leszázalékoltak. Múltkor még 64 voltam.
Egyébként meg van értve.
Egyéb kérés? Mit csináljanak még az ide látogatók? Van valami nagy kérésed?
Egyébként a kökényt nem a pincétekből gondoltam szedni, hanem bokorról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!