Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ilyen helyzetben?
Elszigetelten élek. Nem vagyok antiszociális, csak az Isten háta mögött élek, ahol a szórakozási lehetőség a sarki talponálló a nagyon részeg Józsival és Bélával. A barátaim szanaszét, így velük értelemszerűen nem tudok semerre sem menni.
Persze görcsösen sem akarom keresni a szerelmet, de tudom, hogy így jelen helyzetben nem fog bekopogni magától egy lány sem kosarában a szerelmünkkel :)
Igazából ötleteket várok arra, hogy milyen helyeken, hol ismerkedhetnék. Mondjuk megoldani is nehézkes, nagyvárostól messze lakom, de amit az ember akar....
Köszönöm. 28/F
A társkeresőt egyelőre nem venném igénybe.
Titusz, a te olvasatodban ki számít lúzernek? Csak, hogy be tudjam magam sorolni :)
Hát félig igaz rám, amit írsz. Szeretem jól átgondolni, hogy hogyan kezdjem el a beszélgetést egy lánnyal neten (akár több órát is agyalok rajta). Viszont amit írok az sosem cső, mizu? Tudom, hogy ez gáz.
Most például ismerkedtem egy lánnyal neten (egy városban dolgozunk). Frappáns szöveggel ráírtam, viszont a beszélgetésünk meg is halt kb 2 perc alatt. Feltettem egy kérdést ezen a héten hétfőn este, azóta nem válaszolt :) :)
Szóval annyira azért nem megy jól neten szerintem, vagy csak a lány nem volt rám kíváncsi, mert beszélgetni tudok, viszont ahhoz partner is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!