Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szólít le egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólít le egy fiú, ha mindenki mással közvetlen?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve tart ez, oké, csak ritkán találkoztunk, de rengetek alkalma lett volna. A közelemben mindig ideges, meg zavarodott.

Mi oka lehet? Ennyire azért csak nem "félhet" egy lánytól...

2016. okt. 29. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akar tőled semmit, azért nem szólít le.

És azért van melletted zavarban, mert látja rajtad, hogy bejön neked nagyon, de te neki nem, és ez kínos.

Ha mindenki mással közvetlen, hidd el, hogy ha randira akarna hívni, már megtette volna gond nélkül. Elvégre kapcsolatot teremteni tud.

Csak nem akar.

2016. okt. 29. 21:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be. :D
2016. okt. 29. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok egy lánnyal. Mosolygott, nézett rám, de pont emiatt vele nem tudok olyan közvetlenül viselkedni, mint másokkal, és inkább hozzá se szólok. Tetszik is amúgy.
2016. okt. 29. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert te egy szellem vagy, ő tudja ezt de te nem.
2016. okt. 29. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet tettszel neki és feszeng a közeledben
2016. okt. 29. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:

"Nekem nem jön be. :D"

akkor miért érdekel? ha nem jönne be neked le se szharnád az egész szitut

2016. okt. 30. 02:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert adnék neki esélyt, de én nem parázok a közelében, szóval nem láthatja, hogy "tetszik nekem".
2016. okt. 30. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!