Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen párkeresési jó tanácsok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen párkeresési jó tanácsokat tudnátok adni?

Figyelt kérdés

29f, Egyedülálló vagyok de nem tudom, hogy miért. Pedig higgyétek el nagyon próbálkozom, nyitott vagyok.

Beszélgetni is tudok a hölgyekkel, a külsőm is rendben van, mindég tiszta és ápolt vagyok, de eddig valahogy, valamiért nem akar kialakulni egy párkapcsolat. Nem tudom mi az oka.

2016. okt. 29. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8:

Így van! Ezért volt életem leghosszabb kapcsolata egy szerelmes és szerető 3 éves, és ezért dugtam idén eddig 7 lánnyal, amikor nem érdekelnek a kapcsolatok.

Nem mondom hogy az határoz meg, hogy hány nővel szexelsz, hanem inkább az hogy mennyire éred el a céljaidat. A kérdező viszont úgy néz ki rohadtul nem éri el a céljait. De nyilván nála van a helyén minden.

A valóságnak hogy vagy képes ennyire ellent mondani?

2016. okt. 29. 15:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 10-es, most már értem mire gondolt hatott az 5-ös. Nőneműje válogatja, hogy kit, hogy lehet, hogy kell szólítani.
2016. okt. 29. 15:19
 13/13 A kérdező kommentje:

8-as neked ez volt a célod, 7-lánnyal szexelni az idén?

Csináld ha így vagy boldog.

CSak egy kérdésem lenne, hozzád, jövőre mennyi lesz a célod?

2016. okt. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!