Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a test tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a test tényleg ennyire bejön a nőknek? Így nem kihívás a társkeresés még ronda arccal sem?

2016. okt. 28. 21:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%
#5: Figyu, nem lenne könnyebb bevallani, hogy nagyon tetszik neked egy ilyen férfitest, és majd' elolvadnál, ha egy ilyen pasas mosolyogva leszólítana bárhol, hogy szívesen megismerne téged? Nem lenne könnyebb szó szerint így leírni, és nem áltatni itt a pórnépet a sablonos hülyeségeitekkel? Merthogy utóbbival soha semmit sem fogtok elérni.
2016. okt. 28. 21:35
 12/25 anonim ***** válasza:
8%

A társkeresés ugyanúgy kihívás marad. ;)

De tény, hogy szexpartnert könnyű találni.

2016. okt. 28. 21:43
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
#12-esnél a pont. Engem megdöngethetne egy ilyen kaliberű faszi, de a hegyes bicepsz és az adonis-öv rettentő kevés ahhoz, hogy társam legyen. Én nem azért, mert húdejó nő vagyok, hanem mert erre nem lehet alapozni egy kapcsolatot.
2016. okt. 28. 21:46
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
nekem nem jön be, a fekák pláne nem
2016. okt. 28. 21:46
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
11# mi van megbántottak? Vagy még sosem dugtál hogy ilyen frusztrált vagy? Közlöm veled, hogy nekem sem jönnek be az ilyen kigyúrt csávók. Talán ha a normális nők és nem a pláza pi.csák között keresgélnél, akkor ez a tény, nem lenne olyan meglepő számodra.
2016. okt. 28. 21:56
 16/25 anonim ***** válasza:
34%
#15: Igeny, megbántyottyak. Tyotyem gyugtam. Frutytált vagyok. :'( Képzeld, normális nők között keresgélek, fényévekre kerülöm a plázalotyókat, mégis mindegyikőtök azonnal mint a tűző napra kihajított tölcsér fagyi olvadoztok a deltamatyikra. Meg akarsz még osztani velem néhány titkot, amit nem tudok rólatok?
2016. okt. 28. 22:23
 17/25 anonim ***** válasza:
7%
nekem se jön be. túl sok. azon kívül ronda a feje, mindegy, hova gyúrja magát, a kapafogát is ki tudja vajon gyúrni valaki? nem örülnék, ha leszólítana, nincs valami intelligens feje. és nem szoktak a feketék tetszeni.
2016. okt. 28. 22:30
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nagyon bejön.
2016. okt. 28. 22:31
 19/25 anonim ***** válasza:
39%
én amúgy azt sem vágom, miért lenne baj, ah ez nőtársaimnak bejönne. mit próbálunk bizonyítani? a hátul szájat tátó lány pedig csak 1 példa, ez egy show, nyilván mosolyognia kell, és amúgy meg ő mit lát onnan? a pasi hátát?
2016. okt. 28. 22:32
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha egy Playboy-modell szilikoncica jelenne meg bikiniben, hosszú, dús platinaszőke hajjal, akkor mi férfiak néznénk kb. ugyanígy. Többségünk mégsem ilyen társat szeretne magának szerintem. :)
2016. okt. 28. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!