Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik itt panaszkodnak, hogy a nőknek csak a kigyúrt pasik kellenek, miért nem mennek el gyúrni?

Figyelt kérdés
Nem kötekedésből írom ki a kérdést, hanem tényleg érdekel. Megelőlegezném az "és a nők mért nem fogynak le, ha panaszkodnak, hogy csak a soványak tetszenek" jellegű választ: igen, rájuk is vonatkozik. Szerintem minimálisan mindenkinek jó lenne sportolnia, és ezt úgy mondom, hogy nekem nehéz sportot találni betegség miatt, és mozgássérülteknek/gerincsérveseknek fenntartott edzőgépekre járok tornázni. Nem az a kérdésem, hogy miért nem kigyúrt mindenki. Hanem hogy akik itt panaszkodnak, hogy kövérek vagy teljesen piszkafa vékonyak, azok miért nem sportolnak? És nem, nem vagyok én se tökéletes, van rajtam fölösleg, de nem is írom ki a kérést, hogy miért nem én tetszem másoknak, hanem próbálok javítani. Miért nem próbál mindenki egy EGÉSZSÉGES, ÁTLAGOS mértékben sportos lenni? Miért jobb sírni, hogy piszkafa-vékonyak vagyunk?
2016. okt. 26. 21:51
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Van itt velem szemben egy óvoda. Van pár testes, rosszul tartott 30-as óvónéni. Ha azt mondod nekem, hogy ők az ideálod, mindenki tudja, hogy hazudsz.

Elárulok egy titkot: a férfiak kezdték azt, hogy a külsőre mennek. Ezért van pl. Tom Hanks-nek minden Dan Brown filmben ugyanolyan fiatal partnere. Tom Hanks öregszik, a partnernői nem.

Első választ nézd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. okt. 29. 13:26
 52/57 anonim ***** válasza:
Kedves 70%! Én a saját korosztályomba keressek ami remélem nem baj! Az akit meg te küldtél az első válaszoló tapló. Figyelj nem zavar ha picit kövér nő, vagy sovány, vagy izmos csak szélsőségeket nem szerettem. Átlagos lányokat szeretem. Természetesen nálam van egy határ amire azt mondom bocs de nem. Ez a lányok 70%, míg a nőknél a határ olyan magas hogy csak a férfiak 20% bírja átlépni érzed a különbséget a kettő között ?
2016. okt. 29. 14:52
 53/57 anonim ***** válasza:
És én nem kezdtem el olyat, hogy azért elítélek valakit mert nem szép! Úgy hogy ezt ne az én nyakamba vard!
2016. okt. 29. 14:53
 54/57 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezeket a százalékokat a fenekedből húztad ki.

És ha neked is van akárcsak 1 kikötésed - és mint látjuk, több is van - akkor semmi jogod másoknak a saját kikötéseik miatt megszólni.

2016. okt. 29. 15:05
 55/57 anonim ***** válasza:
Megmondtam az okàt analfabéta vagy? Szerintem ezek nem nagy elvàràsok. Na mindegy én vok férfi nem veszekszek felsőbb rendűekel.
2016. okt. 29. 17:52
 56/57 anonim ***** válasza:

Ennyit vársz el? A lábát borotválja? A haja hosszú legyen? Főzzön, vasaljon rád? Szeressen olvasni? Gondoskodjon rólad?

A fontos dolgokat nem említed, csak a külsőt.

2016. okt. 29. 18:36
 57/57 A kérdező kommentje:

Látom, nélkülem is fennmaradt a vita. :)

Azért leírom a 30%-os korábbi válaszára adott válaszom.

„Jaja. Csak olyanokért lepontoznak a nők amikor olyan miatt szállok szembe ami elítélendő!”

Nem csak a nők, de mindenki ezen az oldalon. Persze most általánosítottam, de minden kategóriában vannak kényes pontok. És mindenhol pontozgat egy csomó ember, többnyire főleg le, mint fel. Nem más a

te eseted se, tartom, amit mondtam. Azt is elhiszem, hogy sok esetben igazad van stb., de mint mondtam, ezzel nem vagy egyedül, ez minden normális emberre igaz. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy csak ebbe a kategóriába írogatsz, és itt kivívtad az ellenszenvet, de akkor meg kicsit mániásnak tűnsz.

„És te mit vàrsz kérdésedre!”

Ne a kérdésbe köss bele, csak választ várok. Nem fogja a kérdés megváltani a világot, nem azért született. Nem ítéltelek el, feltettem egy kérdést, amire ellenvéleményeket si fogadok normális stílusban. Csak sokan azt hiszik, hogy ha a kérdező vitatkozni mer, akkor már nem fogadja el az ellenvéleményeket.

A 47-es válaszodban írtál pár dolgot, amit meg is értek, de odaírni, hogy „És a 30% is ezt bizonyítja.” csak sima odaböfögés volt. Az, hogy ezt odaírod, nem támaszt köztük ok-okozati összefüggést.

„0 célal lusta lànnyal nem tudok mit kezdeni”

Na de ez nem ellentmondás? Az nem lustaság, hogy valaki nem sportol? Az nem belső tulajdonság, hogy kevés hozzá az akaratereje?

2016. nov. 1. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!