Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt panaszkodnak, hogy a nőknek csak a kigyúrt pasik kellenek, miért nem mennek el gyúrni?
nyilván nem a hozzád hasonlókról beszéltem, azért azt remélem te is tudod, hogy nem te vagy az átlag...
akinek ilyen a genetikája az meg azért remélhetőleg huszonéves korára feldolgozza, és nem rinyál. itt azokról van szó akik rinyálnak pedig tudnának (genetikailag, fizikailag, esetleg anyagliag is - bár kajálni mindenkinek kell, ergo arra van pénz, jól kajálni meg nem drágább mint máshogy) változtatni
itt minden férfi genetika miatt KÉPTELEN izmos lenni, és minden nő genetika miatt dagadt. :D
egyébként mi meglepő van abban, hogy jobban megnézik azt, aki nem néz ki szarul? már nem azért... :D inkább el kéne fordítaniuk a tekintetüket azonnal, inkább nézzék a dagadtat, csak mert milyen szánalmas, ha megnéznek egy izmos férfit. lol.
egyébként ezek általában jó tulajdonságot sejtetnek. pl türelmes, kitartó és hasonlók, amik sportoláshoz kellenek.
persze van akiknél ez olyan mocsadék más tulajdonságokhoz társul, hogy nem segít rajta semmit. :D
szerintem csak lusták az ilyenek, de szeretnek panaszkodni, mást hibáztatni, mindenki mást elküldeni a pcsába. olyan ez, mint amikor egyetemen a tanárnál bukik az évfolyam 90%-a. akkor is az összes diák a lusta, nem tanul, a tanárnak nem bszott el semmit. :D
"edig még olyan Scytec Nutrition nevű szart is szedtem, de az se izmosított rajtam."
LOL, hát ennyi ésszel nem csoda :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!