Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik itt panaszkodnak, hogy a nőknek csak a kigyúrt pasik kellenek, miért nem mennek el gyúrni?
"LOL, hát ennyi ésszel nem csoda"
---
Magyarázd már el nekem, hogy akkor mégis mi mást kellett volna szednie? GH-t?
Köszönöm a válaszokat.
„És ez nincs kiírva a homlokomra, kb esélyem sincs, hogy egyáltalán elmondjam bárkinek, mert mindenki első látásból eldönti az egész életemet ugyebár. Jó, mi?”
A te problémádat megértem. Mint írtam, én magam el vagyok tiltva sok sporttevékenységtől (futás, súlyemelés, felülésezés, gerinc terhelése, ugrálás, és a legtöbb sport úgy általában), így megértem ezt. De elég valószínűtlennek tartom, hogy a többség, aki bőszen felpontozta a válaszod szintén azonosítatlan betegségekben szenved.
„Azok a csajok akik itt sírnak ,hogy dagik, molettek, kövérek és emiatt nem kellenek senkinek miért nem mennek el sportolni, miért nem esznek kicsit kevesebbet, miért nem tesznek azért ,hogy a helyzetük pozitív irányba változzon???”
A te válaszod lepontoztam. Nyilván nem olvastad el a kiegészítő írásomat a kérdés alatt, mert ott erre válaszoltam. Ha ezt végigolvasni is lusta voltál, azt hiszem, megkaptam a választ, miért nem mozogsz.
Én tényleg nem akartam senkit megsérteni, de pl. a 10-es esetében is az a véleményem, hogy nem olvasta el, amit írtam a saját betegségeimről, amikor ilyeneket ír, hogy fekete-fehérben látom a világot. Nyilván mindketten meglepődnénk, ha cserélnénk egymással, egyikünknek se könnyű.
Megértem amúgy, hogy vannak nehéz esetek, helyzetek, és megbántani se akartam senkit, csak az az érzésem, hogy valahogy nem azok írtak igazán választ, akiknek szólt.
Továbbolvasva látom, hogy te is azért osztottad a véleményem azokról, akik mindenféle betegségek nélkül csak panaszkodnak. Egyébként 170 cm-rel szerintem tök jó magas vagy, én 173 vagyok, hozzám pl. pont illenél, mert se sokkal magasabb, se sokkal alacsonyabb nem vagy. Nem tartozik a tárgyhoz, de a 190 centivel szerintem ugyanúgy nehéz, mint 160-nal, én legalábbis nem szeretem, amikor állandóan ki kell törnöm a nyakam valakivel.
„Kerek két éve gyúrok, és szánalmas, ahogy hatványozottan sokkal több nő néz, bámul, szemez, s mosolyog rám, mint előtte. „
Akkor mi a probléma? Az én kérdésem erről szólt. A belső értékeket tessék külön kérdésben megtárgyalni.
Azt szeretném egyértelművé tenni, hogy én általában akármilyen sportra, nem csak gyúrásra gondoltam.
Viszont a kérdésemet az itteni siránkozás ihlette, aminek sokszor mások hibáztatása a tárgya. Ha pedig valaminek a genetika az oka, nos akkor miért is a nők a hibásak? (Akinek nem inge, ne vegye magára, nem konkrétan a válaszolóknak szól, csak ugye itt mindkét nem rendszeresen szidja a másik nemet, és ha ennyire a genetika tehet róla, akkor a nők mégis miért lennének felelősek?)
Privátban kaptam választ a kérdésre, megköszöntem normálisan, majd megkérdeztem, miért privátban írt a illető. A válasza:
„Mitől változna most nem mindegy hova küldöm, jaaaj most ennyire ne fájon hogy ide írtam bocs már, lécci koncolj fel és kövezz meg!”
Visszaírtam neki ezt:
„
Nem tudom, mi bajod van. Halál kedvesen megírtam, hogy örültem volna, ha egy helyen vannak a válaszok, illetve nem értem a motivációt, hogy miért kell privátban írni egy eleve anonim oldalon, pláne egy olyan nicknévvel, mint a tied. Gondolom, te is az a fajta vagy, aki úgy érzi, belerúgott az élet, ha 10 előtt csak mcreggelit kap a mekiben, vagy megalázták és megszégyenítették, ha nem működik a kávéautomata... Ki bántott most, komolyan? Ilyen patetikus műbalhéhoz is fantázia kell.
„
Mire ő:
„
Látszik tipikus beképzelt nő vagy, tudod basszus ha tudnám lenne eredménye akkor csinálnám kő keményen, de azokat az elvárásokat amiket ti támasztotok lehetetlen megugrani....... Ugye milyen sok férfit kergetek ezzel halálba MERT BUNKÓ NYOMORÉK MÓDON VISSZAUTASÍTOTOK MINNÉL TÖBBET VAGY KERESITEK HIBÁT -.-" szégyen, nem is vagyok kíváncsi válaszodra, igaz nőtől ilyet ne várjak
„
Azóta nem válaszoltam neki, de sorozatban írogat. azt hiszem, nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!