Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedhet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhet egy olyan srác akinek nincsen élete?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, nem volt soha bnőm meg senkim se. Egy tanyán élek, a tanya körüli dolgok szinte minden időmet felemésztik. A középsuliban nem lettek barátaim, mióta vége azóta a volt osztálytársak tojnak rám. Tegnap voltam egy kávézóban, előttem egy lány ismerte a tulajt, úgy beszélgettek mintha 1000 éve ismernék egymást. Elgondolkodtam, hogy a mai lányoknak/nőknek olyan életük van amit én el sem tudok képzelni. Hogyan/hol ismerkedhetnék? :(

2016. okt. 25. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyszeru! akkor akar ott is ismerkedhetsz :-)
2016. okt. 25. 10:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Öregek, mindnek van kialakult élete :/

Tetszett egy csaj, tegnap este rákerestem a neten, kiderült, hogy most házasodott :(

2016. okt. 25. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel! 22 vagy, és úgy néz ki, tudsz tenni magadért! Ismerkedj interneten, ne sokat! Járj rapidrandira. Vállalj önkéntes munkát.

Figyu, a Karácsony a Jézuska ünnepe, nem a magányé. ;)

2016. okt. 25. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Basszus,hát van tanyád van kocsid, már jobb vagy a 22éves fiatalok 80%-ánál :D Nagyon sok bogaras ,természet-állat mániás vagy antiszoc lány álma hogy tanyán éljen nyugiban és mondjuk festegessen vagy kertészkedjen. Őket kell keresned,bár nem ők a leghangosabbak, és nem ők fognak riszálni előtted az utcán miniben.

A tanyát felturbózni minden jóval ,önnellátásra berendezkedni ,csajt odaköltöztetni,és ennyi.

2016. okt. 25. 16:55
 15/15 A kérdező kommentje:

2 kocsim is van (ha az egyik nem jó, legyen másik xD és most is szerelőnél van az egyik, de jó a másik itt van :D)

Amúgy ez a cél, idén vettem fűrészt, kaszát, fűnyírót csak bevétel kellene már.

2016. okt. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!