Egy 42 éves srác hol ismerkedhet?
"srác" :)
Nagyon jampec lehet, hosszú őszes haj, Generál vagy Kormorán kazetta a walkmanben, eredeti farmer, kisdobos és úttörő szett, sok-sok Pajtás, Talpraesett Tom meg Rózsaszín Párduc magazin, Mézga család rajongói bázis elnökségi tag, öreg rozsdás Jawa motor
megjegyzem
1; én is 42 vagyok, és az itt korábban leírtak nem igazán jellemzőek rám. max, hogy kicsit őszes vagyok.
2; apám 80 éves, és egyszer mikor néhány éve beszélgettem vele, hogy mégis hogy tartja még úgy magát, mint mások 60osan se? azt mondta, hogy egyrészt a rendszerességgel, munkával, másrészt, mert gondolkozásmódban, életfelfogásban nem érzi magát öregebbnek, mint amikor 40 volt..... nálam az életfelfogás nem változott nagyon az elmúlt 20 évben
8-as ez jooo volt. :DD
96kg? Es ebbol mennyi az izom?
A kérdés szerintem jó.
Mert minden ismerkedős lehetőség a neten is és az életben is a harmincas évekkel befejeződik.
Itt barátom már csak arra számíthatsz, hogy vki összehoz vki ismerősével.
Vagy valamilyen csoporthoz csapódsz (edzés, kreatív stb.) és reménykedsz.
A randi oldalakat kihagynám, mert ott azért sok kis perverzt látni, és a francnak se hiányzik egy nemibetegség...vagy hogy pénzt kérjenek tőled a randi végén...
Szóval nem könnyű...
39/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!