Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy srác iskolán kivül bárhol ismerkedhet?
Figyelt kérdés
jobbára célom az hogy találjak egy olyan lányt akivel hosszú távra is lehet tervezni nem csak három napra ( sajnos jobbára ilyen élményeim vannak) a sulis csajokkal meg többre eddig nem futotta, vagy velem van gond? pedig úgy gondolom hogy nem is nézek ki rosszul, meg kedves értelmes vagyok (egót félre téve). 17F2012. nov. 24. 21:30
1/3 anonim válasza:
sulin kívül hidd el sokkal jobb mint suliból;) nehezebben unod meg, nem kavar be senki, könnyebben tudsz csak rá figyelni stb stb
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, elég sok hely van, ahol lehet ismerkedni. :))
Hozzám múltkor a jégkori pályán jött oda egy srác, de szerintem ezeregy hely van, ahol letudsz szólítani számodra szimpatikus lányt, csak merj kezdeményezni. ;))
17/L
3/3 A kérdező kommentje:
hát... sokan ezt már észre vettem :)
2012. nov. 24. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!