Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 173 cm-s lányt a 190 körüli férfiak még túl alacsonynak találnak?
nőknél magasnak számítasz. Mellém pont jó lenne a 173.
191 magas vagyok
167 cm vagyok, a barátom 193, nagyon jó így mindkettőnknek.
Szerintem a 173/cm átlag feletti magasság, nézz utána a statisztikáknak.
187 centi vagyok, és értelemszerűen a nők többségét alacsonynak találom.
Ám egyiket sem találtam eddig TÚL alacsonynak. :)
Nekem az a baj, hogy 197 cm magas srác vagyok és nagyon sok lány mondta már hogy túl magas vagyok nekik. Miközben engem egyáltalán nem zavar a magasságkülönbség és egyszer már 154 cm-es lánnyal is voltam az életben.
173 centivel "pont jó" vagy. Se nem magas, se nem törpe.
@14: legutóbbi randi után ezt én is megkaptam egy 170+ magas csajtól xD
11-es voltam. pacsi :D
16:
De te csak te vagy, nem pedig minden nő a világon.
És elhiheted, sok lány van, aki azt mondja 150-160-170 centisen, hogy neki egy közel 2 méteres srác már túl magas.
Ide tartozik az is, ha nem azért mondja ezt mert ne tetszene neki a srác, hanem azért mert bizonytalan abban, hogy ő maga tetszene-e az alacsonyságával egy ilyen magas embernek.
18
Nem a sértegetésről van szó hanem hogy a magasságod miatt bejössz valakinek vagy nem.
Ha ronda az arcod arról sem tehetsz (ahogy a magasságodról sem) de miért baj az ha valakinek nem tetszel ezek miatt?
Én csak azt mondtam hogy szomorú hogy vannak emberek, akiknek a magasság számít az ismerkedésben és van olyan ember aki szerint egy másik túl magas neki és ezért nem ismerkedik vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!