Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! I a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! I a véleményetek az olyan pasiról aki tutyi mutyi a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozok de hiába,még egy randim se volt.Netes társkeresőkön szoktam próbálkozni.De valamit nem jól csináltam.Már töröltem magamat nem láttam értelmét neki.Személyesen még soha se mentem óda egy lányhoz se nincs hozzá bátorságom.Nem tudom hogy kezdjem el.Már kezdem teljesen feladni.Normális dolog hogy nincsen bennem kitartás?Lassan 28 leszek és úgy érzem hogy ez nem fog változni.Nagyon gáz ha ilyen béna egy pasi?f
2016. okt. 24. 18:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha el mennèi prostihoz mi vàltozna?ott nem kell beszèlni,sem tõrtetni. Max bènàznàk.Egy nõt õssze kaparni nagyon nehèz inkàbb lehetetlen.Fõleg ha nem merek kõzeledni senkinek,meg nem tudom mit kell mondani.
2016. okt. 25. 11:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó időben kell lenni jó helyen és összejön. De, hogy hol az jó kérdés...

https://www.youtube.com/watch?v=go7F2BUgayk

2016. okt. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!