Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a legtöbb nagyon kövér nő, hogy senkinek sem tetszenek, s kamuzik aki vonzódik hozzájuk?
Nem tudom, hogy jön ez ide, de amúgy nem.
Jómagam is dohányzom, és nem sajnálom magam, ahogyan a többi dohányost sem. Magunknak csináljuk.
Te hoztad fel az akaraterőt. Az, hogy egyik orális fixációról a másikra szoktál, nem erény. Ugyanúgy tömöd a fejed, csak a füst nem rakódik le a seggedre.
Azoknak meg senki nem szól be, akiknek olyan gyors az anyagcseréjük, hogy nem látszik rajtuk a rossz szokás. Pedig ott sincs akaraterő.
Én nem vagyok extrém kövér (remélem ez még nem az a kategória :D), de 175 cm és 85 kg vagyok. És még így is amikor normál, átlagos testalkatú pasik próbálkoznak sokszor elutasítom őket. Többnyire azt hallom, hogy min. 20 kilót le kéne fogynom, így úgyse tetszek senkinek, ne csodálkozzak ha egyedül végzem stb. Ezek után ha egy átlagos srác próbálkozik úgy érzem biztos csak éppen rájött a kangörcs és mindegy ki csak lyuk legyen, szánalomból próbálkozik, vagy a könnyű prédára hajt, mert ha ennyire lejebb adja akkor kb. biztosra akar menni hogy összejön a dolog. Neten csak egy srác próbálkozott, de őt is elhajtottam.
Nyilván nem minden srácnak van hasonlóan kétes szándéka, de ha valaki azt hallja folyamatosan, hogy milyen csúnya bálna akkor nehezen hiszi el, hogy egy átlagos pasinak bejön. Nincs önbizalma, nem hiszi el hogy tényleg valaki vonzónak tartaná. Egy tényleg extrémen kövér csajnak (akin van +30 40 kg) még nehezebb lehet ezt elhinnie, hogy nem csak a hasonlóan túlsúlyos pasiknak jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!