Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan fiúk akiknek csak a duci lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Linkelnétek képeket, hogy pontosan milyenek?
Kort is írjatok légyszi!
2014. okt. 19. 15:41
1/10 anonim válasza:
Ez csak egy amolyan gyakori kérdések legenda, nem kell túlságosan komolyan venned. Elvétve biztos találsz olyan srácokat, akiknek tetszenek a duci (a duci csak egy szebb kifejezés a kövérekre) lányok is, de neked meg ők nem fognak tetszeni úgysem, tehát kár ezen aggódnod. Menj el egy konditerembe és fogyj le, te jársz jobban.
2/10 anonim válasza:
itt vagyok.
az arányosan telt, jó kisugárzású lányok
f23
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Nem csak ők, de ők is tetszenek.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Azt nem mondanám, hogy CSAK, viszont ők IS, ez egyáltalán nem egy kizáró ok.
Itt ez a kép, nekem 5. már biztos, de akár 4. is.
7/10 anonim válasza:
Igen vannak ilyen fiúk 16/F és jah nekem csak ők jönnek be amugy :)
8/10 anonim válasza:
No ezt ugyan miért kérded, ráadásul kiemelt kérdésben?
9/10 A kérdező kommentje:
Talán mert egyre több kérdésben látni, meg interneten olvasni, hogy vannak pasik, akiknek tetszenek a duci csajok...
Így hát kíváncsi vagyok :D
2015. máj. 4. 20:06
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!