Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak itt, akik magányosak?
Figyelt kérdés
Hol szoktatok ismerkedni,ha nem jártok el bulizni és úgy nagyon sehova?2016. okt. 24. 12:17
11/18 A kérdező kommentje:
Hát 6-os azon én is elgondolkodtam
2016. okt. 24. 14:08
12/18 Beviz Elek válasza:
Vannak, jelenleg én is elég egyedül érzem magam. Pár hete szétmentünk az asszonnyal, de nem szeretek egyedül lenni, hamarosan úgyis lesz valami. Csak folyamatosan melózok és nem tudok kimozdulni...
13/18 anonim válasza:
Nem szoktam sehol.
Soha nem volt barátnőm.
Szinte rettegek a lányoktól.
15/18 anonim válasza:
1, Igen;
2, Sehol, néha itt/ott, de egy ideje inkább sehol. Inkább a magányos magány, mint a társas magány.
16/18 anonim válasza:
Én is itt vagyok, Hajdú-Biharból. Bár én nem vagyok 26 felett, csak 22 vagyok. 22/L
17/18 T.A.M.i válasza:
hidd el, sokan kapcsolatban vannak és úgy is magányosak... az nagyobb szívás, mint egyedül és magányosan lenni
18/18 anonim válasza:
T.A.M.I
"Sok emberrel éreztem már magam egyedül"! :-) ;-)
Ezért szakítottam a volt barátnőmmel is, már vagy 9 hónapja kb...
36/F
És ez a helyzet most eléggé zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!