Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket tapasztal ismerkedés során egy nagyon helyes izmos sportos magas férfi és egy alacsony elhízott vagy nagyon vékony csúnya férfi?
Akkor félreolvastam. Ha +10 még nem zavaró akkor nincs semmi gond, az simán teljesíthető, de sok hülye várná el a "csont BMI táblázat szerinti súlyt" amit én személy szerint elérhetetlennek látok.
Szerintem a #4 es nem írt hülyeséget, bár persze a külső mellett nem lehet elmenni, vagy nyilván persze az első srác könnyebben talál csak a külsője alapján társat, mint a második, vagy egyértelműen előnnyel indul.
De ami nagyon sokat számít (legalább annyit mint a külső) szerintem a lányoknak, az a jó szociális érzék, a magabiztosság, az önbizalom. Persze sajnos ez is egy olyan dolog, hogy a visszautasítások könnyen le tudják törni az önbizalmat, és elbátorítani az embert.
És ugye azért is mondják, hogy a lányoknak a bunkók, a rosszfiúk kellenek, mert bennük van meg az a szociális érzék, karizmatikusság, ami megfogja a nőket.
Más kérdés hogy persze akiben ez nincs meg (bennem sincs meg, bár lassan szeretnék változtatni rajta) az nyilván ugyanúgy bukta.
Nagy túlsúly esetén ha gyorsan fogy le akkor úgy marad a bőr pl. gyomorgyűrűvel fogy - erről vannak általában a képek neten, amikor -20 kiló lemegy egy hónap alatt. Amíg lassú tempóban fogy (heti max. 1 kiló), sportol és még fiatal (35-40 év alatti) tudja a bőr követni a fogyást és nem lóg (mint ahogy stria is akkor lesz ha túl gyorsan hízik meg valaki).
+10 kiló még nem feltétlen zavaró, nyilván nem állítja senki rá a pasit egy mérlegre hogy akkor most mennyivel több mint az átlag, hanem összességében hogy néz ki, +10 kiló még eloszlik egy pasin úgy hogy van egy kis hasa, nem ez miatt fogják lerázni, de +20,30 kiló már nehezebben oszlik el a testen még egy magas srác esetén is. Nem feltétlen azt kell nézni most +mennyi kiló, hanem összességében hogyan fest.
"7-es: Nem nem csajoztam még, tekintve hogy heteró csaj vagyok :D"
Sejtettem. Na, ezért nem tudod, hogy mi kell a nőknek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!